maanantai 15. heinäkuuta 2013

Mökkeilyä. Ja taas ostoksia!

Muutama kuva lomalta! Ensimmäisenä yksi mitä en hoksannut tabletilla kuvailla. Oikeasti tuo oranssi on paaaljon kimaltelevampi. Ja tosi nätti. Siirtokuvatkin oli kauniit, sijoittelussa ois vaan ollu varaa parantaa. Liian kaukana kärjestä, ja pari niistä vielä oti ja jämähti just siihen mihin sattu osumaan vaikka koitin vede n alla jo vähän kohdistaa.. :D Niin ja noita ei tasan yhtään ole siistitty, oli vähän huonosti lakattu eikä ollut oikein mitään välinettä millä putsailla, siveltimet ja vanupuikot oli onnellisesti kotona :D Joten anteeksi. No mut mökillä voi olla muutenkin vähän hälläväliä-meiningillä, eikö juu! 
Parin nuoren neitosenkin kynnet sain lakata, oli ihan kivaa, tytöt ainakin tykkäsivät! Ei tullut kuvia otettua, mutta toinen sai glitteriä ja toinen kesäisen oranssin liukuvärin. :) Ja varpaankynnetkin tietysti lakattiin!Sitten muutamat kuvat mökiltä :)


Tuolla sitä uitiin, grillailtiin ja kalastettiin reilun viikon verran, mukavaa on kyllä :) Ja veneiltiin tietysti, muutaman minuutin päässä mökiltä on ihana jokikahvila johon siis mennään veneellä, pari kertaa käytiin jälkkärikahvit ja pullat siellä nauttimassa.  Lomalla oli aikaa myös lueskella, toinen lomalle ostamani kirja on vielä hiukan kesken mutta eiköhän sekin kohta lopu, on kyllä aika paksukin opus kyseessä. Ihan hyviä valintoja! Ensimmäinen lukemani oli Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolainen. Kertoo siis suomalaismiehestä jolla on pakkomielle ruotsalaisuudesta, ja hän tekee kaikkensa saadakseen ruotsalaisen elämän. Aika erikoinen ja outo, mutta ihan hyvä kirja. Ei ihan tavallisimmasta päästä, en osaa edes kuvailla mihin genreen sijoittaisin. Mustaa huumoria löytyy.
Toinen kirja joka on siis vielä kesken, on Alastair Reynoldsin Aurinkojen huone. Tämä on ihan toisesta ääripäästä, scifiä. Itseasiassa ensimmäinen puhdas tieteisromaani mitä luen, Linnunradan käsikirja liftareille on lähinnä tätä mutta parodiaa kuitenkin. No, Aurinkojen huone on myös aika kiinnostava tapaus. Hiukan hankala oli ensi alkuun päästä sisään kirjaan mutta se taitaa lähinnä johtua siitä ettei tämä genre ole niin hirveän tuttu minulle, vaikka olenkin ollut kiinnostunut näistä ennenkin. Vauhtiin kun pääsi niin alkoi ahmiminen! Jännittävä juoni, ja mukavasti rinnakkain kulkee periaatteessa kaksi tarinaa. Neljäsosa kirjasta on lukematta vielä, mutta on sivujakin lähes 600. Tätä ei kannata liian väsyneenä lukea, muuten menee jutut ihan ohi, sen verran ajattelua vaatii.  Pitää tämän kirjailijan tuotoksia etsiä lisää, eli kirjastoon olisi suunta kunhan se taas aukeaa.. Mulle saa muuten myös ehdottaa tieteiskirjallisuutta jota kannattaa lukea!Ja vielä ostoksia! :D Ihan vahingossa. Eilen kun oltiin illalla vasta kotosalla, niin tänään piti sitten tietty ruokaostokset käydä tekemässä, samalla katsastettiin tytön kanssa vähän alennusmyyntejä taas.. :)
Eli OPI Sprung, JJ 117, Rich Colorit 01 ja 21, viimeinen on Lindexiltä, flakielakka numerolla 27.Tuurista ostin muuten myös yhden uuden pelin, Guitar Hero World Tourin. (Kitaraohjain ja toinen GH löytyy siis jo.) Aloitin sitä pelailemaan ja yksi kappaleista on Eye of The Tiger, meinas mennä pasmat sekaisin kun neiti 1,5v alkoi sen tahdissa tanssimaan.. :D Ei sentäs ihan nyrkkejä heilutellut vielä mutta näytti kyllä hauskalta!! Piti ihan soittaa se pari kertaa kun näytti tytöllä olevan niin hauskaa ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!