sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Juhlavia

Taas yhdet juhlat juhlittu, tällä kertaa setä täytti pyöreitä. Tein taas juhlamekkoon sopivat kynnet, musta mekko sinivihreäkirjavilla kuvioilla. Jotain kukkia lienevät..


Päädyin liukuvärjäykseen, värit löytyivät mekosta ihan täydellisesti. Käytössä Rimmelin Sky High, Seppälän mattalakka Mint Way, miitistä saadut mereneidin kukkatarrat ja päälle töpöttelin viellä Golden Rose Paris- lakkaa nro 319.  Tuolla viimeisellä yritin vaimentaa vähän tarrojen rajoja, ei kyllä tälläkään kertaa olleet mitään ihmeellisiä käyttää.. Pariin kynteen eksyivät ihan liian kärkeen, kuten näkyy. Ja törröttivät minkä ehtivät. Pysyivät silti ihan hyvin kynsillä kaksi vuorokautta, ja ihan sievät nämä oikeastaan olivat ärsyttävistä tarroista huolimatta. Tai ehkä en vaan osaa niitä asetella tarpeeksi tarkasti. 
Ensin meinasin kyllä laittaa siirtokuvia, kun tuon minttuisen päällä tykkäsin niin niistä vaaleanpunaisista kukista. Tämän kertaiset siirtokuvat olivat vaan liian läpikuultavia niin väri ei erottunut nättinä, niin otin heti ensimmäisen kuvan pois ja vaihdoin tarroihin.. Oltiin viikonloppu siis poissa kotoa niin oli koristevalikoima aika pieni, ja tarrat olivat sattuneet mukaan. No, tulipahan noitakin käytettyä.

Nyt suunnittelen 31 päivän haasteen jatkoa violetin värin ollessa seuraava, samoin alkavan viikon lakkaushaaste-ryhmän syksyistä haastetta olen jo hiukan pyöritellyt päässäni. Saa nähdä mitä saadaan aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!