tiistai 22. lokakuuta 2013

Päivä 8: Metalli

Ja haaste jatkuu metallivärein, vaikkakaan kynnet eivät kovin hyvin onnistuneet tällä kertaa. Lähinnä sekasotkua sain aikaiseksi.

Ensinnäkään en alun alkaenkaan onnistunut valitsemaan kovin hyviä lakkoja tähän. Halusin siis toteuttaa haastepäivän nimenomaan jonkun metallin värisellä lakalla, en siis noita metallic-koostumuksen omaavia lakkoja ottanut, niissähän noita värejä riittäisi muutama lisää. Eli oikeastaan ainoat vaihtoehdot olivat kulta ja hopea.

Ensin yritin saada jonkinmoisen ruffian-manikyyrin aikaiseksi yhdistämällä nämä jalometallit. Lakoiksi valikoituivat Tiia Vanhatapion Fool's Gold ja Mercury. (Pitäisikö tuota siis kutsua ennemmin elohopeaksi kuin hopeaksi?)
Huono yhdistelmä. Kultainen lakka on ihan kiva, ei kyllä peitä ihan parilla kerroksella vielä mutta tykkään sävystä, mukavan hailakka kulta. Hopeinen taas oli aika ärsyttävä tapaus ainakin tällä kertaa. Ei tietenkään erottunut millään kullan päältä, peitti vielä huonommin eikä halunnut kuivua kertakaikkiaan millään. Yhden sormen sainkin uusia ihan kokonaan tuon takia, kun liian paksun lakkakerroksen pinta kuivahti mutta sen alle jäi epämääräinen hyllyvä lakkapisara. Ärrh. Ihme ettei lakanankuvia löytynyt kynsiltä aamulla.

Tänään sitten vielä jatkoin jo surkeaksi osoittautuneen lakkauksen sotkemista. Taas tuli napattua dotting tool, yllätys yllätys.. Keltaisempi kultainen lakka, Oriflamen Cosmic Gold. Epämääräisiä helminauhoja. Juu ei tuu mitään, ei näy nekään sen ihmeemmin.. Kaveriksi Ginan Alexis ja Vanhatapion Black Bird. Ginan lakasta ei ole valittamista, mutta tuo perhanan tirppa ei halunnut tehdä pilkkutikun kanssa yhteistyötä sitten millään. Ihme litkua, varsinkin oikean käden kynsillä on nyt epämääräisiä ja erittäin epätasaisia kiemuraisia viivoja. No, tiedämpähän nyt etten tuolla lakalla yritä pilkutella toistamiseen. Enkä yritä yhdistää kultaa ja hopeaa keskenään, varsinkaan näillä lakoilla, , tai muutenkaan jos koostumus on molemmissa samanlainen ja vielä huono.


Hrr mikä kammotus, katsokaa ja kauhistelkaa. Tai siis älkää katsoko. Mutta ei voi mitään, ei aina voi onnistua. Ois voinu kyllä jättää pilkuttelut sikseen niin ei ainakaan herättäis huomiota. Nyt ei voi uusiakaan alkaa tekemään kun tunnin päästä pitää olla jo töihin menossa. Parempi onni siis ensi kerralla. Mutta onpahan yksi haastepäivä taas suoritettu. Jännä nähdä millaisen katastrofin saan kynsille kun seuraavana on haastevuorossa sateenkaarikynnet.. :D

Olettekos kurkannut kirpparille? Totesin muutaman hinnan muuten olleen hiukkasen turhan korkea, nyt on vähän tutkittu yleistä hintatasoa taas lakkakirppareilla niin ehkä kuulostaa vähän fiksummalta.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!