keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Ooh, kiiltävää.

Sairastuvalta päivää. Taas. Mä kun kuvittelin sairastaneeni sen syysflunssani jo siinä reipas kuukausi sitten, mutta taas tuli lentsu. No, noita pöpöjähän riittää. Pientä nuhanpoikasta oli muullakin perheellä mutta minä se tunnun aina olevan joka tulee kunnolla kipeäksi. Ei voi mitään. Tai eilen se pipipäivä oli, tänään nyt jo parempi olo.

No, tukkoisesta olosta huolimatta kynnet pidetään nättinä. Ainakin melkein. Tekstuuripinta alkoi eilen kyllästyttää, mutta en jaksanut alkaa koko lakkausta uusimaan. Toisaalta tämän olisin toteuttanut varmaan terveenäkin. Eli hiekkapinta sileäksi ja kiiltäväksi päällyslakan avulla, ja ai että miten nätisti tuo nyt säihkyy! Paitsi että pahimmat kärkikulumat olisi ensin voinut sutia piiloon mutta eihän sitä osannut kipeänä ajatella ennen kuin oli liian myöhäistä. Nätti on joka tapauksessa, kimaltaa todella monessa värissä, toimii!Oli kyllä yllättävän aikaavievä projekti tuon hiekkapinnan tasoittaminen, tai omasta nuukuudestahan tuo oli enemmän kiinni. Tuossa kesällä oli yhtenä viikonloppuna unohtunut päällyslakka kotiin, niin kävin lumenen päällyslakan jostain hakemassa kun piti decaleita saada kynsille. Nyt sitten yritin lutrata tuota hiekan päälle.. ei tuntunut tasoittuvan millään, levitin 4 kerrosta ja vieläkin oli karhea... :D Siinä vaiheessa otin kovat keinot käyttöön ja hain Mereneidin laatikosta, ja johan alkoi tapahtua.
Tuo Mereneidin päällyslakka on muuten hyvää tavaraa, vaikka haju onkin aika voimakas. Jos joku haluaa mulle omansa lahjoittaa tai myydä, tai on menossa Viroon tai tilaa tuolta jotain itselleen niin minua saa muistaa.. :D

2 kommenttia:

Saa kommentoida!