perjantai 25. lokakuuta 2013

Lakkaushaaste: Ruskea

Taas Lakkaushaaste-ryhmän parissa! Kuten erittäin monena edellisenäkin viikkona. Ruskea on jo haaste numero 29, ja yksikään ei ole multa vielä jäänyt tekemättä! Ja kaikki vielä kyseisen haasteviikon aikana, aika hyvin, hyvä minä :D Eihän tuolla kenenkään ole pakko haastetta toteuttaa joka viikko jos ei ehdi tai halua tms, mutta tosiaan tuon ryhmän haasteilla olen vähän haastanut itseäni kun kaikki on tähän mennessä ollut pakko toteuttaa.. :)


 Vähän loistaa ruskeat lakat poissaolollaan. Tai kirppislaatikossa noita on pari mutta en oikein viitsi niitä poiskaan sieltä kaivaa. Eli oikeastaan yksi rehellinen ruskea löytyi.


Meni taas piipertämiseksi pilkkutikun kanssa. On tullut näköjään tavaksi.. No, ei se väärin ole! Tässä lakkauksessa onkin taas kerroksia enemmän kuin laki sallii.. 

Eli tiedossa oli ettei tämä ainoa ruskea olisi erityisen peittävä, joten alle päätyi elfin nude lakka. Ihan sopiva sävy minulle, olikin vielä kokeilematta jostain syystä, tämän sain kesällä kynsimiitistä. Sitä siis kaksi kerrosta, ja toiset kaksi ruskeaa, ja ihan kivan vaaleanruskean sain aikaiseksi, vähän kuin toffeeta. Noiden alla oli tietysti siis aluslakka, ja tähän väliin piti lisätä kerros Seche Viteä että pääsisi joskus nukkumaankin. Ja taas kaksi kerrosta lisää, eli flakielakkaa. Yksikin olisi tässä tapauksessa piisannut.. Pilkut Ginan Goldilla ja Technicin mustalla. Ja vielä kerros Secheä. Eli äistä tulee lakkakerroksia yhdeksän, plus pilkut. No, ohuita kerroksia useimmat. Eivätkä lakkaukset silti näytä mitenkään erityisen paksuilta.


Tässä vielä käytetyt lakat alus- ja päällyslakkaa lukuunottamatta. Niin pitkä liuta taas ja omituisia puteleita että mieluusti ottaa kuvankin ihan selvyyden vuoksi.. Tuon ruskean Creative-lakan olen joskus löytänyt kirppikseltä, nätti sävy mutta ei hajuakaan mistä alunperin. Lakka on nimeltään Pennies from heaven. Tuon flakien löytää Lindexiltä.

Kivaa, viikon päästä on marraskuu, ja lahjaringissä koittaa minun vuoroni..! :D Monta pakettia ja postausta luvassa siis :) Aika jännää!

8 kommenttia:

 1. Nää on hienot! :) Itekin kun sais aikaiseksi opetella tuon dottingtoolin käytön nii olis kiva. Aina vaan on kaikkea muuta mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No vähän opettelua se mullakin on vielä.. :D

   Poista
 2. Hauskat kynnet! Multa on jäänyt haasteita toteuttamatta vaikka kuinka paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No mä taidan olla harvinaisen ideaköyhä lakkaaja kun haastekynnet toisensa jälkeen.. :D Nytkin kun tuon ryhmän lisäksi menossa tuo 31 päivän haaste niin ei ehdi muita tekemäänkään.. :D

   Poista

Saa kommentoida!