perjantai 18. lokakuuta 2013

Päivä 7: Musta ja valkoinen

31 päivän haaste jatkuu mustavalkoisissa merkeissä! Yksinkertaisella linjalla mennään tällä kertaa, valkoinen pohja ja mustat siirtokuvat.


Valkoisen lakan virkaa toimittaa Golden Rose Rich Color 01. Mikähän tämän koostumus taas on olevinaan, niitäkin on niin monta että ei perässä pysy. No hälläväliä, noiden siirtokuvien alle olisi voinut valita ehkä vähän eri koostumuksen omaavan lakan, siirtokuvien reunat erottuvat ikävästi. Ehkä asiassa olisi voinut auttaa myös päällyslakkakerros ennen noita siirtokuvia..
Kuvat ei muutenkaan halunneet tehdä yhteistyötä kanssani, nuo ohuet kiemurat olivat niin epämääräisen muotoisia että niiden saaminen kynnelle ehjänä oikein tahtonut onnistua. Näitä ei siis tarvinnut leikata muotoonsa.. Kuten näkyy, niin parin ruusun kiemuraiset taittuivat miten sattuu, ja nämä kuvat jämähtivät tietysti juuri siihen mihin halusivat.
No, eiköhän näillä kynsillä taas muutaman päivän jaksa, ovat ne nyt kuitenkin ihan nätit.

Vaihteeksi on vapaa viikonloppu edessä, huomenna ollaan menossa teatteriin! Edellisestä teatterireissusta onkin yli 2 vuotta, jo on aikakin harrastaa vähän kulttuuria.. Meidän porukkaa kutsuu siis huomenna niinkin eksoottinen kaupunki kuin Rauma, ja meitä odottava näytelmä on Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike. :)

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

Saa kommentoida!