perjantai 11. lokakuuta 2013

Syksyinen lakkaushaaste

Taas se pilkkutikku tarttui mun käteen! (Jonkun pitäs varmaan tulla takavarikoimaan nuo multa kun niitä on tullut taas käytettyä liiankin ahkerasti.. ;D ) Ja lakkaus toteutettu hyvinkin samalla tyylillä kuin edellisissä kynsissä. Nyt oli siis Lakkaushaaste-FBryhmän viikon aiheen vuoro, joka oli syksy, siltä pohjalta lähdin siis valkkaamaan värimaailmaa tähän. En nyt sitten tiedä miten hyvin syksy tässä toteutuu, pohjalle olisi ehkä pitänyt valita joku muu väri kuin punainen. Vähän henkii joulua, toisaalta siihen on sekin syy että lakkauksessa kummittelee myös kultaisia pilkkuja. No mutta on tuossa myös oranssia ja punaruskeaa.. Ja näkyy sitä joulua jo muutenkin, kaupossa hyllyt täynnä suklaakonvehteja ja joulukalentereita. Se Fazerin joulusuklaa on kyllä ihan törkeen hyvää mut ei mun kyllä sitä vielä mieli tee, katsellaan uudestaan sit kun tulee lunta.. :D

Näissä on pohjalla OPIn Deutsch you want me baby?, pilkut Nails rubber Marigold, Ginan Gold ja Orly Rockin' rocket.
Eiköhän nuo syksykynsistä mene. On nuo nyt ainakin ihan nätit jos ei muuta.. :D

Kyllä tuon syksyn huomaa muustakin. Nyt on ainakin aivan ihana ilma, pilvetön sininen taivas.. Yksi meidän pihapuista on kauneimmillaan tähän aikaan vuodesta kun lehdet on niin punaiset kuin vain voi olla.. :) Enimmät on kyllä jo maassa kuten näkyy.. 
Näkyy tuo syksy kyllä ostoksissakin. Aika vähän olen viime aikoina ostellut, mutta tuossa pari päivää sitten asioilla käydessä tarttui pari lakkaa mukaan. Aika syksyisiä sävyjä nämäkin, tuo Rimmel varsinkin näyttää pullossa oikein kauniilta. Ennestään tämän merkin lakkoja onkin ollut vain kolme, yksi ostettu poistokorista muistaakseni eurolla  ja kaksi muuta sain miitistä. Toivottavasti tämä nyt on nätti kynsilläkin kun normaalihinnalla tuli ostettua. 
2 kommenttia:

  1. liityin lukijaksi sori ku vasta nyt luulin että seurasin sun blogia jo =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :) No kukapa näissä kaikissa pysyiskään perässä.. :D

      Poista

Saa kommentoida!