maanantai 7. lokakuuta 2013

Värisokean kovia kokeneet lakkaukset

Tuo otsikko on aika kuvaava. Kuten eilen mainitsin, aioin jatkaa 31 päivän haastetta, vuorossa olisi violetti. Lila kelvannee tähän haasteeseen, ja mukamas lilan kynsilakan laatikosta poiminkin. Ja lakkailin sitä pari kerrosta. Kiva siinä vaiheessa huomata että eihän tuo lakka ollutkaan lila.. Vaan joku roosa-pinkki tai mikä lienee. On ne vaikeita nuo värit.
No, aika myöhä oli jo lakkaillessa niin en ruvennut uusia lakkoja penkomaan. Ja tiedossa oli myös että tämä päivä töissä ei ole mikään kynsiystävällinen, ja oli lakka mikä tahansa, se kuluisi erittäin paljon ja tänään saisin lakkailla uudemman kerran..

Kynsillä on siis Constance Carrollin Sensation, koristeeksi tein nopeat kukat dotting toolilla, käyttäen Ginan lakkoja Alexis ja Gold.


Kuva otettu kynsiä kuluttavan työpäivän jälkeen, kuten näkyy. Ja nyt ärsyttää ihan suunnattomasti, koska kuva väittää lakan olevan se lila. Mitä se ei siis ole, pyh ja pah. En osannut muokata sävyä oikeaksi niin jätin värit ennalleen..

No, katsotaan tunnistanko värit seuraavassa lakkaustilanteessa.. :D Vielä on hämärän peitossa onko se nyt se violetti oikeasti vai otanko syksyhaasteen käsittelyyn.

6 kommenttia:

 1. Meinasinkin kommentoida et kyllähän toi vaaleasta lilasta menee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mut se ois ollu huijausta kun ei tuo oikeasto ole tuon värinen :D

   Poista
 2. Tosi söpöt kynnet! :) Kyllä tuossa lakassa ainakin minun silmieni mukaan lila vivahde on havaittavissa. ^^

  VastaaPoista
 3. Ihanan söpöt ja yksinkertaset kynnet. :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!