torstai 13. maaliskuuta 2014

Ananasta ja origameja

Heipähei taas! Muutama päivä ollut hiljaisempaa, parantelin lentsua rauhassa ja tänään illalla olisi takaisin töihin lähtö..

Postausten puutteesta huolimatta lakatta en ole ollut, menin vaan tässä osallistumaan Verieanan lakkauskilpailuun ja niillä kynsillä viihdyinkin hetken, esittelen ne kun kisan osallistumisaika on päättynyt, kuten ohjeistettu. Pari päivää on vielä aikaa, omasta mielestä kisakynsistä tuli ihan kivat, katsotaan sitten mihin riittää.. :D

Taas oli alunperin mielessä tehdä vihdoin ja viimein se 31 päivän haasteen viimeinen lakkaus vaan kuinkas kävikään.. Innostuin hiukan näpertämään muuta.. Pikapikaa piti lakkailla ja kynsillä on nyt testissä siskon matkaltaan tuoma tuoksulakka. Saa vähän hajua siitä onko tuoksu miten päällekäyvä pitemmällä tähtäimellä.


Eihän sitä yksinään voinut kynsille jättää! Auringonpaiste innosti nappaamaan holopäällyslakan mukaan. 

Ihan söpö sävy Revlonilla. Hiukan on kyllä ohutta ja valuvaa, ja vaatii kerroksia vähän liikaa.. Näissä kolme ja kärjet kuultaa. Enempää en alkanut läträämään.

¨

Lakat siis Revlon Pink Pineapple ja China Glaze Wireless Holographic Top Coat. Hololakan päällä siis vielä kerros seche viteä, tiedä häntä miten päällyslakkakerrosten määrä vaikuttaa tuoksun voimakkuuteen..Tuoksu leijailee kyllä nenään aika paljon voimakkaammin kuin tikulta, ei tarvitse nuuhkia.. 

Niin, se mikä esti pikkutarkemman kynsien lakkauksen tänään oli origamit! Olin eilen kaupungilla ihan muuten vaan kävelemässä, poikkesin Tigeriin ja löysin origamipaperia! Monta kertaa onkin tullut mietittyä mistä sitä löytäisi ja nythän ne käveli syliin.. Eilen illalla ihmettelin vaikka minkänäköisiä ohjeita ja taittelin muutaman, ja tänään vielä muutama lisää. Aika hauskaa ajankulua, kohta loppuu paperi.. :D


Siinä eilisiltaiset kokeilut, kurki, creeper, sammakko ja tulppaani. Creeper oli ensimmäinen minkä tein näistä, oli niin hauska että oli ihan pakko.. :D Piti facebookissakin jakaa tuosta otuksesta kuva, ja veli meinasi että sen pää pitää täyttää tulitikuilla niin tulee aidot efektit.. :D Eh, taidan silti pitää sen tämmöisenä turvallisena mallina.


Ja tältä päivältä. Tuo palikka on spinner, koottu kuudesta eri paperista. Osat helppo taitella mutta aika kinkkinen koota.. Lintu on räpyttelevä, ja vikana rivissä on kultakala.


Vielä lähikuva creeperistä, eikö oo söpö.. :D Tämä on kahdesta paperiarkista koottu. 


Tämä on nyt ihan viimeinen minkä tein, toinen spinner johon tarvitaan 12 arkkia. Tämänkään osat ei ole kovin vaikeita tehdä, mutta aikaa tässä kyllä kului. Pitää tehdä tarkat ja terävät taitokset. Ohjesivu väittää että tuo ylempi spinner on se helppo, mutta taidan olla eri mieltä, kun kokoaminen näissä on se kinkkinen juttu. Tässä isommassa on kaksinkertainen määrä paperia, mutta kokoaminen on helpompaa. Tässä papereiden nurkat menevät sillälailla limittäin ja lomittain että pysyvätkin paremmin paikallaan kootessa, toisessa paperit tahtovat irrota toisistaan kokoamisen aikana. Siihen ongelmaan tosin vinkattiin että kannattaa käyttää paperiliittimiä pitämään paperit yhdessä niin pysyvät paikoillaan siihen asti että on valmista. Valmiina kyllä pysyvät ihan kuosissa molemmat.

Että semmoinen hurahdus tällä kertaa.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!