torstai 27. maaliskuuta 2014

Vaaleanpunainen glitterskittlette


Eilen poistettuani kammotukset päädyin olemaan ilman lakkaa loppupäivän. Lähdin ajoissa ennen työvuoron alkua liikkeelle, ajatuksena hakea sitä kynsilakanpoistoainetta.. Tottahan mun tuurilla x-tra oli loppu, ärsytti hiukan kun olin niin väsynyt että pikaiset nokosetkin olisivat kelvanneet.. Turha reissu. Onneksi illalla löytyi lähikaupasta, nyt sitä taas on kaapissa kolme täyttä pulloa.

Illalla yritin alkaa lakkailemaan, mutta ideat oli ihan hukassa. Osan illasta vei kyllä telkkarikin, huutokauppakeisari ja muodin huipulle piti katsoa.. :D Mainoskatkoilla koitin selailla pinterestiä ja tiirailla tikkuviuhkoja ideoiden toivossa mutta mitään ei saanut aikaiseksi. Joskus puoliltaöin huomasin parit pinkit jotka keksin yhdistää, mutta siihen aikaan ei enää aleta lakkailemaan.. Nyt siis aamupäivä meni siihen puuhaan. Alunperin olin kyllä aikonut mennä uimahalliin jo aamusta ennen muita menoja, mutta polskiminen piti sitten kynsien lakkailun takia siirtää iltapäivälle.. No, vapaapäivä, mihinkäs tässä kiire.


Skittlettelinjalla siis vaihteeksi. Yksi lakoista jonka olin eilen illalla valinnut ei kyllä näy lopputuloksessa yhtään.. Ajattelin glitterlakalla tehdä ranskiksen alunperin, ja yritin valita alle lakan joka olisi sävyltään mahdollisiman lähellä tuon glitterlakan pohjaa, värillinen kun on.. No eipä onnistunut, erottui vähän liikaa. Ensin yritin vielä liukua tuolla glitterillä mutta eipä siitäkään mitään tullut. Eli koko kynnelle glitterlakkaa. Sekin kyllä tässä ärsyttää että tappelin tuon piiloon jääneen lakan avaamisen kanssa varmaan vartin kun en ensin löytänyt mitään työkalua avuksi. Mysteeriksi kyllä jäi miksi kyseinen lakka oli niin jumissa, kierteissä ei ainakaan kuivunutta lakkaa ollut juuri yhtään.

No, kaveriksi glitterlakka sai hiekkaa ja siirtokuvia.


Käytössä Gina Tricot White, China Glaze Shell we dance? ja Golden Rose Jolly Jewels 109. Se piiloon jäänyt näemmä puuttuu nyt kuvasta mutta hällä väliä.. :D


Ja iltapäiväauringossa napattu kuva vielä.. Peukalossa myös hiekkaa.

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli näistä mieleen marjat :D Mansikat, vadelmat, punaherukat... Nams!

    VastaaPoista

Saa kommentoida!