sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Käykää äänestämässä!

Osallistuin tuossa Verieanan lakkauskilpailuun, ja nyt alkoi äänestys, mua saa käydä äänestämässä.. :D On kyllä hurjan kauniita lakkauksia mukana, täytyy sanoa että olin tyytyväisempi omiin kisakynsiin ennen kun näin mitä muita on vastassa.. :D Äänestäjien kesken arvotaan ylläreitä.. :)


Tässä siis minun kisakynteni. Huomatkaa lapsen väriliiduilla tehty lappu, miten ne kynät on aina hukassa kun niitä tarvitsisi.. :D Ja aihehan kisassa oli metalli, ekana tuli mieleen yhdistää se musiikkiin, eli rocklinjalla lähdin väsäämään. Ja onhan näissä niittejäkin. 

Tässä käytetyt lakat oli Nails Matt Neon Pink, Technic Jet Black ja Gina Tricot White. Niitit, musta glitter ja siirtokuvat on adeninasta ja pinkki glitter tuli lahjaringissä. Tuosta pikkurillistä tykkään erityisesti, tuohon etusormeenkin olen aika tyytyväinen... :)


Nyt pitääkin ottaa taas levon kannalta, mulla tuli jostain syystä tässä selkä hiukan kipeäksi, yksi saikkupäiväkin piti ottaa.. Parempi alkaa olla mutta tuntuu ettei kynsien ääressä kyyristely vielä tee kovin hyvää.. Eli Pink Pineapple edelleen kynsillä, ei tosin tuoksua jäljellä, melkeinpä seuraavana päivänä jo oli haihtunut kokonaan. Se ei tosin haittaa. Vähän lakkaus lohkeillut ja kärkikulumaa mutta olkoon nyt niin. Pari kukkaa niihin leimailin kun teki mieli vähän koristella.. Se siis ennen selän kipeytymistä.5 kommenttia:

 1. Oo, aika makeet kynnet sullakin! Muutenkin on tosi hienoja kynsiä kisassa. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! On joo aika hienoja kaikki lakkaukset..

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tuli hiukan väärä hymiö edelliseen :D
   waaau, nämä on kyllä ihanat kynnet ;)<3

   Poista

Saa kommentoida!