tiistai 4. maaliskuuta 2014

Varastosysteemejä


Nyt kun ylimääräiset lakat on heivattu muiden huoliksi ja jälkeenjääneetkin tikuteltu, niin ahkeruuspuuskassani sain myös siivoiltua lakkalaatikostoa. Tai ainakin tuon ylimmän laatikon missä on kaikkea mahdollista, ihan järkyttävä kaaos siellä vallitsikin.


Eipä tätä nytkään voi välttämättä siistiksi sanoa, mutta jos olisin ennen-kuvan ottanut niin näkisitte eron.. :D Ihan perimmäisenä on parissa pussissa meikkisieniä liukuvärjäystä varten, ja niiden vieressä pari avaamatonta pakettia, joista löytyy glitterpurkkeja ja matkaleimaussetti. Näiden edessä on sekalaista seurakuntaa, topsitikkurasiassa säilyy leimausvälineet ja laatat, näköjään myös pieni nippu purkin pohjalla olleita topsitikkuja ja liukuvärjäykseen kerran käytetty meikkisieni. Täällä asuu myös pari aluslakkaa, yksi avaamaton ja toinen melkein loppunut joka pitää kipata nyt käytössä olevaan pulloon kun tilaa on tarpeeksi. Kynsinauhaöljyjä montaa sorttia, yksi tuommoinen ihan kunnon pullo jossa on kunnon suti, näppärin kyllä kotona käytettäväksi. Vieressä siveltimien, viilojen ja dottingtoolien alla on pari kapoisempaa kynsinauhaöljypulloa ja pari kynsinauhaöljykynää. Yksi kynsinauhaöljykynistä kulkee laukussa mukana, kuin myös pari viilaa.
Etualalla isommassa rasiassa kaikki decalit, pienemmässä muutama purkki ja pussukka niittejä, glittereitä ja muuta irtokoristetta. Koristehyrrät ja tarrat tuossa laatikoiden edessä ja välissä kokokynnen siirtokuva-arkkien kanssa.


Toisessa laatikossa sekalainen seurakunta lakkoja, ei mitenkään sen kummemmassa järjestyksessä kun ne ei kuitenkaan aloillaan pysy enää, kun tilaakin riittää.. Jokunen puuttuu kun olivat käytössä, lojuvat lakkaus/tietokonepöydällä aina sen aikaa että saan kirjoiteltua postaukseen, ei pääse unohtumaan kuvat tai se mitä käytetty mihinkin.


Alemmas yksi laatikko, täällä asuu OPIt, Chinat, Orlyt, Essiet ja a-englandit, seuranaan alus- ja päällyslakkavalikoima, flakiet ja hiekkalakat ja jonkunlainen valikoima lakkoja joiden pitää jostain tuntemattomasta syystä olla näiden ns. parempien lakkojen seurassa.. :D No ei, on siinä jotain "pitää muistaa kokeilla pian"-ajatusta takana, toistaiseksi taktiikka ei ole tuottanut kovin paljoa tulosta.. :D Ehkä nyt kun 31 päivän haaste loppuu niin alkaa tapahtua tuollakin suunnalla.


Alimpana tikut renkaineen, pari pussukkaa mihin pakkailen kynsikamppeeni jos pitää reissuun ottaa mukaan jotain, jokunen viilipurkki vesimarmorointia varten säästettynä, ja yksi kynsilakanpoistoaine.

Vanut ja vanulaput roikkuu naulakossa ja käsirasvoja on ympäri huushollia ja laukkua että tulee käytettyä. Kotitekoinen valolaatikko majailee tietokonepöydän hyllyssä, suoraan lakkauspisteeni alapuolella.

Olisiko tuossa nyt suunnilleen kaikki.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!