sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Lomalta palailtu

Oltiin poissa kotoa reilu viikko tässä, hiihtolomalla. Pari edellistä postausta olikin tosiaan ajastettuna, harvinaista kyllä. Tällä kertaa en hirveän montaa lakkaa napannut matkalle mukaan, pari pientä suunnitelmaa oli mielessä. Luulisi kyllä että jos kovasti harkitsee jo sitä mitä lakkoja matkaan ottaa niin muistaisi myös siivoustarvikkeet, vaan ei.. :D Toki poistoaine löytyi ynnä muut mutta se sivellin loisti poissaolollaan, huonosti siivottuja ja valuneita lakkauksia siis tarjolla, olkaa hyvät.


Ensin tuli tehtyä pinkki skittlette. Jostain syystä olin kuvitellut ottaneeni koko kynnen siirtokuvia matkaan mutta olivatkin tarroja.. Eivät ihan istuneet kynsille. Hiekkalakan päällä niittejä, eivät yllättäen pysyneet kauaa paikoillaan kun pisaralla päällyslakkaa ne paikalleen laitoin. Taisin silti niitäkin nyppiä ohimennen kun tarrat siinä vieressä reunoineen törröttivät.


Tämä oli vähän epämääräinen tapaus.. jotain v-gap-tyylistä yritin, lakkaushaaste-ryhmää varten kun oli viime viikon aiheena uusi tekniikka. Eihän siitä mitään tullut ja milläs korjaat pieleen menneet kun se sivellin puuttuu.. :D Eipä näitä silti kukaan katsellutkaan kun mökillä oltiin koko ajan.


Viimeisen teinkin eilen illalla. Mitään ranskisnudea tai muuta ei kyllä ollut matkassa mutta eipä tuo niin justiinsa, luonnossa kynsi ei näytä ihan noin keltaiselta kuin kuvassa. Piti vaan päästä testaamaan Ginan valkoista lakkaa jota sain pari pulloa loman alussa haltuuni. En taaskaan osannut jättää pelkästään valkoiseksi, vaan sipaisin hiukan Fairy Dustia lisukkeeksi. Näihin kynsiin olen jopa ihan tyytyväinen.. :)

Loman aikana tuli kyllä reissattua toden teolla, kilometrejä tuli reippaasti yli 2000. Näkipä sukulaisia pitkästä aikaa isommalla joukolla, kun eno vietti 50-vuotisjuhliaan, sen verran aikaa siitä kun on ketään nähnyt ettei oltu päästy vielä tenavaakaan esittelemään koko suvulle, kauempana kun tosiaan enimmät asuvat. 
Muutenkin oli mukavaa kun päästiin pohjoiseen, oli kunnon talvi siellä, metrin paksuinen lumihanki! <3 Ja ipana nautti pulkkamäestä toden teolla, kotonahan ei lunta ole ollut paljon yhtään, varsinkaan pulkkamäeksi asti. Rukalla käytiin yhtenä päivänä laskemassa pulkalla kun Kuusamon suunnalla käytiin, laskettelemaan ei lähdetty.. 

Etelään lähdettiin ajelemaan jo kolmen päivän jälkeen kun sisko oli meidän kyydillä reissussa ja työhaastatteluun menossa, vietettiin sitten etelämmässä loppuloma, mökillä. Omalta osalta tuo loman toinen puoli meni kyllä vähän heikossa hapessa, tunnollinen työntekijähän tulee kipeäksi juuri lomalla.. Keskiviikkoillasta tuli kurkku kipeäksi ja edelleen on aika tukkoinen olo ja särkylääkkeitä saa syödä.. ärsyttävää. Onneksi on vielä pari vapaapäivää ennen töihin menoa.. jos edes yhden vapaapäivän ehtisi olla tervekin. 

8 kommenttia:

Saa kommentoida!