perjantai 21. maaliskuuta 2014

Auringon pilkahdus ja ostoksia


Aurinko tuli kurkistamaan, vasta kun pääsin kiroamasta eilistä lumituiskua.. Ei se ihan täysiä paista, mutta sen verran että sain muutaman kuvan DS Tapestryn holosta.. <3
On se herkku! 

Ja jottei ihan tyngäksi jää tämä postaus niin pari ei-kynsilakka-ostosta tähän väliin.


Lemon Juice & Glycerine kevyt käsivoide, toistaiseksi taitaa olla ainoa käsirasva mitä olen onnistunut käyttämään putelin loppuun. Ja vielä todella nopeasti, ostin tätä kokeiluun tässä joskus alkuvuodesta ja tykkäsin, aika nopeasti tuli tyhjäksi! Harvat hajustetut on mun mieleen mutta tämä tuoksuu ihan hyvälle. Nyt oli tarjouksessa Sokoksella, niin ostin uuden pullon, vaikka eipä tämä kallista ole muutenkaan. Voisi niitä muitakin käyttää loppuun välillä,  mutta tämä on vaan aika kätevä tässä tietokoneen vieressä kun tosiaan imeytyy niin nopeasti. 


Ja nyt hypättiin kauas blogin aihealueesta, mutta näytetääs tämäkin ostos. Varmasti useimmat ovat ainakin kuulleet tästä.. :D Tangle Teezer hiusharja. Sokoselta myös, kun oli nyt 3+1-tarjouksessa, Tätä lähdin nimenomaan hakemaan, kun ei täydellä hinnalla raaski ostaa. Itselläni on sen verran paksua ja laineikasta tämä kuontalo että takkuun menee helposti.. Tyttärenkin takkutukan sai selvitettyä ja vielä sileäksi, ja nopeasti vielä! Tytöllä ohuehkot ja pitkät hiukset, jotka ovat aamulla takaraivolta ihan yhtä harakanpesää. Normaalilla hiusharjalla saa kyllä myös selväksi mutta jää ihan takkuisen näköiseksi säkkäräksi, ihmettelen kyllä miten tuo harja toimii kun semmoisen tempun tekee. Yleensä pitää käyttää vähän vettä hiusten harjaukseen että saa siistiksi hiukset.


Takaisin kynsiin, samasta paikasta ostettu kuin edelliset mutta joskus reilu viikko sitten muistaakseni. Lumenen kynsinauhavoide, tästäkin tykkään. Tarvitaan ihan pienenpieni nokare per käsi, imeytyy vauhdilla varsinkin kun on kuivat kynsinauhat, ja tuoksuu hyvälle. :)


Hyvänen aika, ei ole kovin pitkä aika niin tämäkin blogi on ollut vuoden pystyssä! Pitäisköhän keksiä jotain kivaa.. :)

4 kommenttia:

 1. Nätti lakka ja kivoja ostoksia

  VastaaPoista
 2. ...ja olihan tämä ihana auringossakin! :)♥
  TangleTeezer ei aiheuttaut mulle mitään woouwaaau -efektiä kun ensimmäisen kerran testasin sitä. Käytän sitä kuitenkin edelleen päivittäin, mutta olisin pärjännyt ilmankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! :)
   Joo no omien hiusten kohdalla pärjäisi ilmankin, mutta neiti kaksveen kohdalla oli kyllä huomattavasti parempi kuin tavallinen hiusharja, varsinkin kun kuontalon selvittäminen ei herrasväen lempipuuhiin lukeudu. :)

   Poista

Saa kommentoida!