torstai 20. maaliskuuta 2014

Kalenteri, ostoksia ja nätti uutukainen kynsillä


Selkä väsähtää helposti edelleen, joten 31 päivän haaste junnaa paikallaan, kohta kuukausi edellisestä lakkauksesta. Yksi siis jäljellä, kiva tähän oli nyt jäädä.. Vaan ei auta, kovin kauaa ei pysty kynsien ääressä kyyristelemään. Nyt onkin parit viimeiset lakkaukset olleet kynsillä normaalia kauemmin, ja aika lailla yksivärisinä. Ostoksiahan selän kunto ei tosin estä.. 


Saatoin vahingossa tilata jotain pientä Kauneudenkaupasta kun Sara jakoi bloginsa fb-ryhmässä koodin jolla saa tilauksen yhteydessä OPI-kalenterin.. Nyt se komeilee seinällä! :D On muuten kätevää kun siellä on ainakin tällä hetkellä ilmanen toimitus ärrälle, raaskii tilata yhdenkin lakan. Nyt tuli aletuotteita selailtua ja päädyin ostamaan OPI DS Tapestryn.


Sen lisäksi viime viikonloppuna poikkesin Ginassa, sieltä mukaan lähti tällä kertaa Shimmer Turquoise, Crushed Pink ja Metallic. Rivin viimeisen sijasta ois kyllä voinu ostaa jotain muuta, oli tikulla niin lähellä toista lakkaa mikä laatikosta löytyy, pah.


Ja ostokset vielä tikuilla. 

Tarkemmat taiteilut tosiaan saavat odottaa, mutta eihän sitä lakatta sovi olla.. Tottakai piti saada uusi OPI kynsille, eli DS Tapestry. Väitän että oli hyvä ostos.. :)


Tulee vähän mansikat mieleen tosta sävystä. Kovasti elättelin toiveita edes pienestä auringon pilkahduksesta että olisi saanut holonkin näkyviin.. Mutta nätti on joka tapauksessa! Vähän ehkä pinkihtävä vivahde. Tommonen turvallinen punainen, ei liian tumma eikä liian vaalea. Tykkään! 


Kuvissa lakkaa kolme kerrosta. Aika kesäinen punainen. Tuijottelulakka.. :)

8 kommenttia:

 1. Tilasin myös Tapestryn ja samaa mieltä siitä tikutuksen perusteella. Mansikkainen, turvallinen punaisen sävy. Uskon että siitä tulee yksi kesän suosikkilakoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana, kestäväkin tuntuu olevan.
   Tilasin kyllä lakkaillessa aurinkoa, mutta luntahan eilen pyrytti. En malttais odottaa et näkee auringossa, varmasti aikas ihana.. :)

   Poista
 2. Oh, onpas tosiaan kaunis lakka! :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!