keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kelmumarmorointi penkin alle


Juu ei näin. Lakkaushaaste-ryhmässä on nyt aiheena kelmumarmorointi, ja se näemmä on taas tähtien asennosta kiinni onnistuuko vai eikö. Eli ei. Googletellessa näin jokusen nätin kulta-turkoosin marmoroinnin ja niitä lähdin matkimaan. Ois taas noita swatchtikkuja kannattanu vilkasta ja valita vähän paremmin. Eihän tosta mitään tuu lakoilla jotka vaatii viisi kerrosta peittääkseen.. Jossain vaiheessa kynnet oli epämääräisen vihreän sotkun peitossa. Tämä marmorointiyritys pitää sisällään kolme turkoosia, kaksi kultaa ja jostain syystä yhden valkoisen lakan. Ja tuo miten paksulti lakkaa kynsillä loppupeleissä on... hrrr..


Tämän katastrofin kehittyessä tajusin vielä jotain muutakin kammottavaa. Multa on kynsilakanpoistoaine melkein loppu! Jossain vaiheessa hamstrasin x-tra-pulloja useamman, ja kun niitä pyöri siellä täällä kaapissa, lakkalaatikossa ja pussukassa missä roudaan lakkoja reissuun niin pääsi pullojen tyhjeneminen vähän tulemaan puun takaa.. Just nyt.. Kiva. 

Ja sehän on hyvin fiksua, yrittää paikata surkeaa huonolla. Nappasin tarroja laatikosta kun ajattelin ettei tämä tästä enää voi surkeammaksi mennä, jos nyt sen verran saisi järkevän näköiseksi kynsiä että kehtaa töihin mennä. Juu ei. Koitin olla kaukaa viisas, ja käyttää tarrojen päällä jotain muuta kuin secheä, joka ei tarrojen kanssa tule toimeen. HM mattalakkaa koitin, no eihän siitä mitään tullut, tarrat nousivat repsottamaan miten sattuu. Toisaalta kovin tiukka liimapintakaan näissä ei ollut.. Joka tapauksessa kylään tuli taas maailman surkein supersankari, V*tuiksmän. 

Nyt revin tuskastuneena tarroja irti, onneksi muistin juuri että mulla on pieni paketti kynsilakanpoistoainelappuja.. Toivottavasti ei oo ihan kuivuneet. X-tra saattaa juuri ja juuri kyllä riittää näiden poistoon, pitäkää peukkuja. Tippa pitää säästää jos onnistun sottaamaan seuraavat lakat kynsinauhoille.. Vaan taatusti lakkaan jollain idioottivarmalla ja peittävällä kun näistä pääsen.


Ja todistusaineistoa siitä että voi marmorointi mulla onnistuakin, nämä on viime kesäkuulta. Noissa tuo pohja oli jopa ihan nätti.

2 kommenttia:

  1. Kyllä nuo ensimmäiset musta on hienot, ne on jotenkin antiikkiset, ja perhonen sopii siihen tosi hyvin. :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida!