tiistai 16. heinäkuuta 2013

Sinisenkirjavaa sekoilua ja taas ostoksia.

Ja niinhän se meni taas, että lakkaushaasteessa jouduttiin taas aika kauas omalta mukavuusalueelta, viikon aiheen ollessa sininen. Parikin yritystä tähän vaadittiin. Tai no, itseasiassa tämä toimivampi versio on vedetty suoraan vähemmän kauniin päälle, kun tiedän vallan mainiosti etten kauaa sinisillä kynsillä viihdy. No, tältä näytti ensimmäinen räpellys:


Plääh. Sotkuakin vielä ruman lakkauksen lisäksi. Ilman tota ranskisräpellystä, pelkillä noilla pilkkunauhajutuilla olisi voinutkin toimia. Kullanruskea lakka alla on eilen ostamani OPIn Sprung, joka muuten oli roikkunut myös himotuslistalla. Vähän petyin kun ei se nyt ollutkaan niin säväyttävä. Vaatii nyt vähän mietintää laittaisiko tuon kiertoon.. Ehkä testaan jonkun toisen lakan kaverina vielä.. Lakkavarastoa voisi kyllä karsiakin välillä, olen vaan vähän laiska käymään noita läpi, halpislakoistahan ennemmin luopuisin mutta niitä on hiukan nihkeää myydä.
No, tämän annoin olla aamuun, josko näyttäisi sittenkin nätimmältä yön jälkeen. Juu ei. Tosiaan olin aika laiska nyt ja sutaisin päälle pari kerrosta flormarin sinistä duochromea. Tekstuuriakin kaipailin pitkästä aikaa kynsille, ja tällä kerralla päätin yrittää vähän yksinkertaisempaa mallia..


Eli mattapäällyslakka, ja joka kynnellä kolme pilkkua p2 sand style illegal-lakkaa. On tämä nyt vähän parempi, mutta silti vähän outo. Sininen taittaa vähän violettiin suuntaan, luonnossa sinisempi. Ja tästä tulee outoja asioita mieleen. Ehkä vähän jopa jouluinen. Tai Roope Ankan takki, joissain sarjakuvissahan sillä on sininenkin takki, punaisilla napeilla. Tai vähän tässä on Super Mariota. Huh, en tiedä. :D 
Näköjään jos on väärä väri pakko sijoittaa kynsille niin ei saa väkisinkään hyvää tulosta aikaiseksi. Pyh ja pah. Ehkä ensi viikon lakkaushaasteessa olisi mulle sopivampi aihe.. Siis eihän näihin ole pakko osallistua, mutta kun yksikään ei ole vielä multa jäänyt väliin.. :)

Ja lakkamäärä vaan kasvaa, just kun kerkesin kiroamaan että niitä on liikaa. Näin aamulla Lady Narcissan postauksen, jossa oli pohjalla erittäin kaunis lakka, Color Clubin Glitter Wonderland. Ja sehän sattui olemaan yksi niistä jotka ostin Tuurista, lahjarinkiä ajatellen. Hupsista vaan, jostain syystä hiippailin lahjalakkapussukalle nappaamaan tämän söpöläisen talteen itselleni.. Tähän väliin anteeksipyyntö lahjarinkiläisille, kukaan teistä ei tule tätä ainakaan minulta saamaan.. :D



Adeninastakin tuli tehtyä tilaus kuten näkyy, tuossa reilu viikko takaperin, pyysin vain lähettämään paketin vasta viikkoa tilauksen jälkeen, kun tosiaan oltiin mökkireissulla. Tänään se sit tuli! Ylläolevien lisäksi tilaukseen sisältyi kaksi leimauslaattaa, en vaan saanut niistä hyvää kuvaa otettua joten antaa olla.. :D B21 ja B24.
Lakat ovat siis Hyper Haute ja Digital Dawn. Jälkimmäisestä olen nyt vähän hämmentynyt, miksihän tämän tilasin? Oli tämä kyllä tarjouksessa mutta oli siinä muitakin, ehkä ois voinu jotain muuta valita. Vaan ehkä kynsille päästessään saa aikaan huokailua toisin kun tuo mainitsemani OPI. Jotenkin mitäänsanomattoman oloinen pullossa, sanokaa joku mulle että toi ois hei ihana? No mutta Hyper Hautesta oon ihan varma että se tosiaan on ihana! 
Tilaajalahjana sain niittejä :) Vähän ehkä jouluisia koristeita nuo? :D Harmi kun ei tullu niittien sijaan decalseja kaupan päälle, kun niitä unohdin tilata vaikka ois pitäny. höh. 

4 kommenttia:

  1. Sininen ei ole munkaan kynsiväri, saa jäädä väliin tämä haaste.. Mut noi kakkosversiot on kyllä nätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihan kivat noista joo tuli väristä huolimatta :)

      Poista
  2. Meikäläinen taas hihkui onnesta kun Digital Dawn oli alessa! :D Tykkään niin lämpimistä ruskeista/pronsseista... Sprungistakin pidän tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kyllä mäkin toisaalta kävin ulkona pulloja tiirailemassa kun aurinko paistoi hetken, olihan se aika kaunis kuitenkin.. :D

      Poista

Saa kommentoida!