torstai 30. tammikuuta 2014

Lakkaushaaste, kopio

Taas pääsin matkimaan, tällä kertaa tämä annettiin tehtäväksi lakkaushaaste-ryhmässä. Rima on asetettu tuossa haasteessa todella korkealle, siellä on eräs henkilö toteuttanut haasteen aivan uskomattoman tarkkaan, itseasiassa kun ensin katsoin näitä kynsiä ja niiden mallia, en hoksannut heti kyseessä olevan eri kynnet. Vaikka kynsien muoto on siis käytännössä niin kaukana toisistaan kuin mahdollista.. :D Jjjoo ehkä saatan olla vähän sokea. Hienot on joka tapauksessa! Täytyy kyllä sanoa että onneksi tämä ryhmä ei ole kilpailu.. :D

Itse lähdin toteuttamaan erittäin paljon yksinkertaisempaa mallia, vaikkakin hyvin kaunista ja tyylikästä. Minun apinointini kohteeksi päätyi Sissi. (Taas.) Kaunis musta-punainen puolikuumani, rajattuna tajuttoman upealla OPIn I Snow You Love Me-lakalla. No, tähän matkimiseen osasyynä oli toki myös se että tulin tilanneeksi tuon glitterilmestyksen viime viikonloppuna ja pakkohan sitä oli päästä heti käyttämään. Ja tuo Sissin lakkaus oli mielestäni myös erittäin juhlava, joka sopii nyt tähän loppuviikkoon paremmin kuin hyvin, sillä lauantaina on tulossa mieheni mummon 90-vuotisjuhlat. Kunnioitettava ikä! :)


Kävin ulkona auringossa nappaamassa muutaman kuvan, kovasti pyrkimyksenä oli saada edes osa tuosta säihkeestä ikuistettua. Kyllä noissa kuvissa hiukan väriäkin näkyy, mutta ei läheskään niin upeasti kuin luonnossa. Nää on jotain ihan sairaan kaunista. Kun sain kynnet valmiiksi, olin ihan Janice täällä. Siitä onkin hetki kun viimeksi joku lakka on näin vaikuttanut.. Lievästi sanottuna tuli tuijottelukynnet, glitterit saa ansaitsemansa huomion kun on simppeli lakkaus muuten. 


Yllättävän nopeasti glitterien asettelu sujui, niitä löytyy kynsiltä kuitenkin tasan 50. Poimin ne pienen dottingtoolin avulla sudin varresta yksitellen ja laitoin paikoilleen. Kävi huomattavasti nopeammin kuin noiden värilakkojen siivoaminen kynsinauhoilta.. 


Ihanimmat puolikuut mitä olen omilla kynsilläni nähnyt. Vaikka ei niitä montaa kertaa ole tehty, mutta silti. 


Käytetyt lakat: Sally Hansen Heart to Heart, Technic Jet Black ja OPI I Snow You Love Me.


10 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä tosi sievät ja hienoa kopiointi työskentelyä :) Kehtaa mennä juhlimaan mummoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Juu jee, osaan matkia! :D
   No kyllä näillä kelpaa juhlia :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) On kyllä omastakin mielestä, tulee tuijoteltua edelleen :)

   Poista
 3. Ei oo onneksi kilpailua :P Todella tyylikkäät kynnet! Ja Sissiä kyllä kelpaa kopioidakin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Niinpä, Sissillä on silmää :)
   Kiva kun sä pistit bloginkin pystyyn! Tykkään ainaki ite enempi seurailla blogeja kun fb-sivuja, siellä kun on niin kamalasti kaikkea.. :D

   Poista
 4. Auringossa nuo glitterit tosiaan herää eloon...voi kun äkkiä tulisi kesä. Oivallinen toteutus kynsistä:) Toivotan vielä hyvää juhlapäivää!

  VastaaPoista

Saa kommentoida!