maanantai 13. tammikuuta 2014

Päivä 22: Inspiroidu laulusta

Minun inspiraationani toimi tämä kappale. Tämä lakkaus olisi oikeastaan sopinut myös elokuvaan, kun on musikaalielokuvasta kyse.. Eli Edelweiss, elokuvasta Sound Of Music. Yksi pitkäaikaisimmista lempielokuvista, ihan pienestä asti olen tuosta tykännyt. Edelweiss on mielestäni yksi kauneimmista kappaleista tuossa elokuvassa, joten se tuli napattua tähän aiheeksi.

Edelweiss, alppitähti. Eli kukkia piirtelemään.. Kynsille päätyneet kukat näyttää ehkä enemmän valkovuokoilta, eikä kunnolla edes niiltä, mutta inspiraatiostahan tässä on kyse! :D

Kaksi kärpästä taas yhdellä iskulla, skittlette on lakkaushaaste-ryhmän viikon aiheena, joten siihen malliin tuli nämä toteutettua.Käytetyt lakat: Gina Tricot Minty lavender, Viva la divan ranskisvalkoinen, Golden Roset Rich Color 01 ja Jolly Jewels 101, Wild&Mild keltainen koristelulakkaja HM mattapäällyslakka. Ginan aluslakka ja Seche Vite puuttuu kuvasta mutta ne nyt on aina käytössä.

Voi tuota kai skittlettenä pitää? Peukalon ja pikkurillin kynsistä piti tulla oikeastaan samanlaiset, ovatkin peilikuvat toisistaan. Kukkia on sentään kaksi, eikö niitä nyt periaatteessa voi pitää samanlaisina.. 

2 kommenttia:

  1. Kauniit! Ja minäkin olen lapsesta saakka tykännyt Sound of Musicista - oiii, se hetki kun perheen isä laulaa siellä esiintymislavalla Edelweissia.. ♥ -Papu-

    VastaaPoista

Saa kommentoida!