tiistai 28. tammikuuta 2014

Pirteä skittlette

Ja taas skittlette! Mutta kun näitä on hauska väsätä, helpommin tulee käytettyä noitakin mitkä vielä odottaa tuolla laatikossa avaamattomina. Edellinen lakkaus lähti lohkeilemaan sieltä sun täältä yllättävän nopeasti, ei sillä ettenkö olisi niillä kynsillä viihtynyt kauemminkin..


Nyt siis tämmöinen tapaus. Nyt en alkanut teippien kanssa taistelemaan, hiekkalakka pääsi ihan yksinään kynsille. Ja olihan se ensimmäistä kertaa käytössäkin, ihan hyväkin katsoa miten toimii normaalisti lakattaessa. Sitä siis myös peukalossa. Ja vähän blingiä taas lisäksi, ja yhdet siirtokuvat. Aika hyvän värisetkin löysin.


Eli käytetyt lakat: Perfect Sand  S58, China Glaze Coral Star ja Essie Blanc. Perfectissä näkyy hentoinen shimmer kun luonnossa katsoo pulloa, kuvassa ei sitä näy mutta eipä näy kynsilläkään, mikä vähän harmitti. Tekstuuri muodostui todella hitaasti, siinä alkoi jo mietityttämään tuliko läträttyä liian paksulti, mutta kyllähän se sieltä lopulta ilmestyi. Kovin voimakas se ei kyllä ole, mutta ihan miellyttävä joka tapauksessa. Ja väri on kyllä ihana, aika kesäinen ja tajuttoman kirkas, pullon perusteella ei uskoisi. China on myös nätti, olisi vaan kaivannut vielä kolmannen kerroksen. Jotenkin pulloja vaihdellessa jäi vahingossa nuo lakkaamatta kolmanteen kertaan, huomasin vasta kun oli koristeet ja sesset kynsillä.. No, kovin häiritsevästi ei tuo näy.

Tällä kertaa taas vähän häiritsevästi erottuu kynsiltä nuo strassit.. Ovatkin sen verran isompia kuin ne niitit mitä olen nyt pariin kertaan käyttänyt. No, kohta pääsee koristelemaan vähän erilaisella blingillä, saatoin tilata erään ihanan glitterlakan, kuulostaako I Snow You Love Me tutulta? ;) Viikonloppuna onkin sopivasti tulossa juhlat, pääsee uus ihanuus paraatipaikalle sitten. :) Pitää vaan käydä kioskilta tiedustelemassa pikkupikku pakettia.

11 kommenttia:

 1. Ihanan väriset <3 Ja sinäkin oot jo hurahtanut ostamaan tuon ISYLM lakan :) Mä kaikin voimin yritän taistella sitä vastaan.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   No kun alennuksessa ja ilman postikuluja toimitus ärrälle, pakkohan se oli!!!!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Huomasin sun lukulistalla Project Mama-blogin; sitä kirjoittaa serkkuni Katja =)

   Poista
  2. Ai! :D Blogipiiri pieni pyörii :)
   Sitä oonkin lueskellu iät ja ajat jo, siitä lähtien kun aloin esikoista odottamaan, kohta kolme vuotta sitten.... eli kaaauan ennen kynsihurahdusta :)

   Poista
 3. Kauniisti sointuvat värit yhteen, harmoninen ja nätti kokonaisuus! :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!