tiistai 21. tammikuuta 2014

Söpöilyskittlette vol.2

Tuli ihan hurahdus nyt, väittäisin. Vaikka ei tämä toinen skittletteversio olekaan ihan niin onnistunut eikä niin hemppis kun tuo edellinen versio. Rupesin vähän kunnianhimoiseksi teippailun kanssa ja persuuksiinhan se tuli potkimaan.. :D Okei, ei ihan toivoton tapaus mutta ehdottomasti treeniä vaatii. Värit nyt on ainakin aika jees.

Käytiin viikonloppuna Porissa, ja Pick'n Payhin sitä oli päästävä, ennenkin kun olen pariin otteeseen tehnyt hyviä löytöjä sieltä. Yhdessä laarissa lojui läjä halpislakkoja merkkiä nevahööd, Ashanti Butterfly, tai toisinpäin. Yksi väri sieltä hyppäsi söpönä silmille, pakkohan se oli adoptoida. Laadun puolesta ei olisi kannattanut, huonosti peittävää, kuplivaa raidoittuvaa valuvaa litkua. Kolme paksua kerrosta on kynsillä eikä jokainen kynsi silti ollut ihan tasaisen sävyinen, jätin silti siihen kun oli nuo teipit ja hiekkalakka taas suunnitelmissa. Anteliaasta Seche Vite-kerroksesta huolimatta onnistuin ruttaamaan pari kynsistä vielä aika pitkän ajan päästä lakkauksesta. Olisi vissiin pitänyt kuorruttaa joka kerros erikseen sillä sechellä.. :D


Värit ovat kylläkin mieluisat. Vähän tuollainen lilahtava vaaleanpunainen alla, tuli ihan mieleen mustikkapirtelö. Söin tuota mun mustikkaherkkua näitä lakkaillessa ja mustikat värjäsi jogurtin aika lailla saman väriseksi, just sopivasti! :D Jotain mustikkaista on hiekkalakassakin kyllä.

Tosiaan, tuo teippailu ei ihan luonnistunut. Ei puhettakaan että olisivat edes melkein samanlaiset.. Onnistuin leväyttämään lakat parista kynnestä teippien poiston yhteydessä sinne minne ei todellakaan olisi pitänyt, ja se olikin ainoa symmetrinen asia noissa teippailuissa.. :D
Sen verran onnistui sentään, että onnistuin olemaan polttamatta päreitäni teippien kanssa, enkä siis manannut mokomia hevon kuuseen tällä kertaa. Jatkossakin siis mahdollista nähdä teippailua täältä päin.

Ja taas on niittejä kynsillä! Niistäkin voisin sen verran rutista etten saanut lähellekkään suoraan tahi keskelle noita aseteltua. Mutta kun ne olivat niin kivasti saman värisiä hiekkalakan kanssa. Olen vähän yllättynyt tuosta että tykkäänkin niistä, taisinkin aiemmin mainita ettei kynneltä erottuvat koristeet ole oikein mieleeni.. No, nuo lienevät tarpeeksi pieniä mulle. :)


Ja käytetyt lakat Butterfly Ashanti 296 ja Rimmel space dust Luna Love.

Työpäivän aikana kynsiä vilkuillessa kyllä tulin todenneeksi että tykkään. Erittäinkin mieluinen lakkaus. Eli harmi nuo teippitöhryt. Ja vinoon menneet niitit tai mitä nuo nyt ovat olevinaan. Ja ruttu lakassa. Ja tietysti kun on tuore lakkaus niin töissä on poikkeuksellisen paljon tekemistä eli kärjet kuluivat ennätysvauhtia, kuten kuvasta näkyy.. :D Joo siis eihän niissä nyt hirveästi kulumaa vielä ole mutta on kumminkin. Juu, pitäisi edelleen jatkaa sillä linjalla että jos lakkaan kynteni ennen työpäivää niin myös kuvaan ne heti. Nih.

10 kommenttia:

  1. On kyllä ihanat. Ja söpöt pikku niititkin. :)

    VastaaPoista
  2. Yhdyn edellisiin, somat on kynnet ^__^

    Ja mä niin tunnustan tuon teipin käytön kenkkumaisuuden. Mulla on muutamat viime kerrat menny myös teippailut aika hyvin ja tänään aloin tekemään juurikin liian kunnianhimoista teippimania. Ei jumankekka ja jukopliut, mää vaan sanon. Vasurin kynnet tein kirosanat lennellen, oikean käden kynnet jäi nakuksi ja blogiin nää ei tuu, vaan poistoon heti, ku pääsen yli tästä ketutuksesta :D

    VastaaPoista

Saa kommentoida!