sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pirtsakat pilkut

Nokkaeläin perryt saivat tosiaan äkkilähdön välittömästi eilisiltaisen postauksen jälkeen. Ärsytystäni lisäsi tuon tapauksen jälkeen vielä se, että jostain syystä yhteen kynteen oli värjäytynyt tyylikäs turkoosi sirppi. Kiva. Vaikka olen kyllä käyttänyt tuota lakkaa ja saman aluslakan kanssa aiemminkin, ihme juttu. No, sitä suuremmalla syyllä kynnet piti siis lakata uudestaan, ja kellohan alkoi lähennellä puoltayötä. Pää löi aika tyhjää, ja ajatusten kulkua häiritsi samaan aikaan eräs rautaisen hauska keskustelu kynsikoristelut-facebookryhmässä.. :D Tarjoaa edelleen viihdykettä jo kolmatta päivää.. :D

No, jotain helppoa piti saada siis, ja nopeaa. Ei kyllä sekään mennyt ihan putkeen, tuli valkattua vähän lisää oranssia, josta en sitten muistanut että ohutta tavaraa tämä neonoranssi, ja olisi kaivannut alleen kerroksen-pari valkoista. Tuota saikin sitten kerrostaa neljä kerrosta eikä siltikään ollut ihan peittävä.. Glitterlakka oli kuitenkin vielä tulossa päälle, ja sen päätin töpötellä liukuvasti kärkeen jotta vähän tuo läpikuultavuus peittyisi. On se melkein liuku, vähän kyllä treeniä vaatii.. Onnistui silti ihan kivasti, kun käytin hyväkseni Papun jakamaa vinkkiä. Kaikilla kynsillä edes suunnilleen yhtä paljon tavaraa.


Tämän näköinen tapaus siis! Toi oranssi on kyllä niin ihanan mehukas ja kirkas, ai että kun tykkään. Kuva ei tee oikeutta kirkkaudelle, oli kyllä hankalaa taas kerran saada edustava otos kynsimistä.


Wild&Mild Orange Sun, L'oreal Confettis ja mattapäällyslakka koko hoidon päälle. Tuo confettis sieltä laatikosta siis ensin tuli poimittua, kun sitä en ollut aiemmin käyttänyt. Muutenkin edellisestä mustavalkoglitterin käyttökerrasta taitaa olla jo hetki.. 

Haasteen seuraaviin kynsiin pitäisi repiä inspiraatio muodista, mä siitä mitää tiiä! Sitäkin on kyllä aika moneen lähtöön, kai sitä jotain keksii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!