keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Päivä 23: Inspiroidu elokuvasta

Jeps, tämä aihe on varmaan nähty joka toisessa kynsiblogissa joka sattuu näistä elokuvista pitämään.. Vaan hällä väliä. Elokuva jonka siis valitsin tähän päivään on Nälkäpeli. Ja lienee sekin erittäin helposti arvattavissa että liekkejä tuli maalailtua kynsille.. :D
No mutta tämmmöiset kynnet on ollut mielessä useampaan otteeseen muutenkin, joten miksikäs niitä ei nyt toteuttaisi.


Alkuun näytti aikamoiselta sekasotkulta.. Tai näyttää ehkä edelleen mutta kyllä tuosta nyt näkee mitä nämä yrittää esittää.. Varsinkin nimetön on hyvin onnistunut. Vähän ois ehkä voinu siistimpikin lopputulos olla mutta eipä liekit luonnossakaan symmetrisiä ole. Ja näiden tekeminen oli ihan hauskaa. :)
Etusormen lakkauksessa on kyllä näköjään joku kurttu, harmi.


Käytetyt lakat: technic jet black, orly mandalay ruby, wild&mild club tropicana ja keltainen koristelulakka, sekä essie blanc.

Malli löytyi youtubesta, noita videoitahan nyt riittää ja niitä tuli tiirailtua useampaakin joten en nyt ala erittelemään.. :D Mutta selitetään sen verran että pohja tietty lakattu mustalla, ja muut lakat järjestyksestä tummasta vaaleaan. Pari lakkapisaraa kynnen kärkeen ja neulalla vedelty pisaraa kynnen tyveen päin hieman aaltoilevasti. Punaista eniten ja seuraavaa hiukan vähemmän, jne. Valkoista noukin enää neulan kärjellä eri paperilta ettei tule liikaa tavaraa, vähän tuli silti reilusti.. Näinpä ihan viimeisenä laitoin tuota oranssia lakkaa lisää, oli ihan hyvä ratkaisu kun on melko ohutta, näkyy sopivasti valkoinen läpi.

Siistimiseen meni kyllä aikaa siinä missä lakkailuunkin, musta ja punainen tuntuu jämähtävän ruikuiviin käsiin ja kynsinauhoille aika tehokkaasti. Just tuossa kuvassa nyt ei käsien karmea kunto onneksi näy.. Nyt alkoi vielä pakkasetkin joten tilanteen paranemista ei ihan heti luvassa.. Ja rasvailen käpäliä tasan koko ajan.

Oliko liian ilmiselvä lakkaus?  :D

2 kommenttia:

Saa kommentoida!