torstai 9. tammikuuta 2014

Leimailuyrityksiä

Minulle leimailu on selkeästi yksi niistä koristelutavoista joka vaatii tietyn tähtien asennon onnistuakseen. Oli meinaan hiukan hankaluuksia eilen illalla. Olen joskus nähnyt jossain nättejä leimauksia parilla a englandin lakalla jotka omistan, näinpä ajattelin niitä kyseisessä puuhassa testata. Toinen kaunis leimattu lakkaus mikä tuli mieleen oli sellainen jossa pohja oli samaa värimaailmaa kuin leimaukset, creme- ja holo-lakoilla. Arvatkaas vaan onnistuuko tuon toteuttaminen multa.. 

Ensin aika monta yritystä että sain siistinä leiman stamperiin. Toinen mokoma että sain leiman kokonaan kynnelle siististi. Sitten vielä sekin että kun levitin päällyslakan, holohippuset olivat näköjään onnistuneet ryhmittymään niin ettei puolet leimoista enää erottuneetkaan pohjalakasta.. pyh ja pah. Tuossa vaiheessa oltiin sen verran pikkutunneilla jo ettei jaksanut alkaa putsaamaan lakkoja pois. Epämääräinen ratkaisuni oli töpötellä leimauksissa käyttämääni lakkaa koko hoidon päälle.. Lopputulos edelleen kamala, eli tuossa vaiheessa hanskat tiskiin, viideskymmenes kerros secheä päälle ja unille, päätin ihmetellä lakkausta uudemman kerran seuraavana päivänä.

En sit tiedä onko ongelma lakassa, laatassa, stamperissa, scraperissa, kynsilakanpoistoaineessa vai pelkästään lakkaajassa itsessään.. 


Jep, lakkaus ei maagisesti ollut kauniimpi aamullakaan. Poistamaan en heti halunnut ryhtyä, kun koko lakkauksen uusimiseen ei olisi aikaa, ja olisihan kynnet nyt silti siistimmäksi saatava. (Käytössä oleva aika siis lapsen päiväunet, ja niiden aikana pitäisi siis ruokakin tehdä että ehtii itsekin syömään ennen kuin pitää töihin lähteä.) Uudestaan leimaamaan, kun se nyt harjoitusta vaatii, ja leimaukseen ainoa tässä tehtävässä luotettava lakkani. Nätti ja iso kuvio peittämään epämääräisestä pohjasta mahdollisimman paljon, eli kiinanruusukuvio laatasta BM-318. Pari epämääräisesti onnistunutta kohtaa ja oikean käden peukalo piti leimata kolmesti eikä se edelleenkään ole kohdallaan.. 


Kuvaaminen oli ihan mahdotonta, kyllä noista nyt jotain selkoa saa. Huono lakkaus ja huonot kuvat sopivatkin yhteen ihan hyvin. Onnistui nuo viimeiset leimaukset nyt sen verran siedettävästi että niillä hetken pärjää.


Käytössä Nails Matt Red Wine, a england Briar Rose ja Depend 223.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, kai näistä ihan kivat tuli kuitenki :)

   Poista
 2. Mie yritin tihrustaa et onko nuo nyt ne kynnet, mistä teksti kertoo..? Ihan hyvältähän nuo näyttää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, enemmän taisin kirota niitä ekoja yrityksiä.. :D
   Ja kiukutti kirjottaessa, kyllä nää nyt jo näyttää ihan hyvältä omaankin silmään:D

   Poista
 3. Kyllä nämä mielestäni ennemmin onnistuneisiin voi lukea kuin epäonnistuneisiin. Hitsit tuo A-Englandin lakka vaan himottaa vieläkin, on vaan niin hintava etten oo vielä raaskinut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Juu hyvät nää nyt on ku enään ei kiukuta niin paljoa, aika iso ärsytys tuli vaan siitä ku noin kallista lakkaa meni epäonnistuneisiin leimoihin.. :D
   Ihana tuo on tosiaan, varsinkin auringossa :)

   Poista

Saa kommentoida!