lauantai 25. tammikuuta 2014

Päivä 24: Inspiroidu kirjasta

Noniin, maltoin lakata muutakin kuin skittlettejä nyt. Eli haastetta jatketaan, jotenkuten. Tämä lakkaus menee kyllä kategoriaan fail ja lähtee tasan nyt heti poistoon, töihin en ollut näillä menossa. :D Sen verran epäilytti jo aloittaessa että olisi pitänyt jättää aluslakkakin toiseen käteen laittamatta.
Eli kirjasta otettiin inspiraatio tällä kertaa, ja kyseessä tämmöinen opus:


Eli Ernest Clinen Ready Player One. Ihan loistava kirja, joskus aikoja sitten olen vähän tuosta kirjoittanutkin pienenpientä arviota tai suosittelua. Kurkatkaapa linkin takaa mistä kysymys, jos kiinnostaa, samassa postauksessa muutama muukin kirjahyllyni helmistä.. :)

Ja nyt luulen että siskoni tiputti leukansa lattialle huudahtaen "Mihin Potterit unohtui!" Joo, siitähän mun ensin pitikin tehdä. Meni vaan niin vaikeaksi, ensinnäkin päättää mitä kynsille tekee.. Ja kaikenmaailman siepit, salamat ja varjelukset olivat semmoista töherrystä että hävettää. Näinpä tuli valkattua hyllystä joku muu lempikirjoista, vaikka Potterit ovat kyllä ihan maailman parhaita kirjoja, piste. No, tämän kirjan kanssa menin sieltä mistä aita on matalin, ihan jo senkin takia että hermot menivät jo sotkiessa ihan tarpeeksi. Värit yksinkertaisesti otettu kirjan kannesta.


Tämä nyt ehkä menee lakkaushaaste-ryhmäänkin, vastavärihaasteeseen. Ainakin melkein sininen ja oranssi. Luonnossa tuo yrittää näyttää vihreämmältä mutta väitän tätä tarpeeksi siniseksi. 
Noista väreistä tuli kyllä mieleen myös jotain muuta, enemmän kuin tuo kirja.. Nimittäin Nokkaeläin Perry! :D
Huvittavaa. No, yritys hyvä kymmenen.. 


Ja käytetyt lakat, Rimmel Sky High ja China Glaze Toe-tally Textured.

Nyt nokkaeläimet hiiteen ja miettimään jotain nättiä ja nopeaa lakkausta, aamuvuoro huomenna..

2 kommenttia:

Saa kommentoida!