lauantai 4. tammikuuta 2014

Päivä 20: Vesimarmorointi

Ja taas vesimarmorointia 31 päivän haasteen muodossa. Edellisestä kerrasta ei olekaan kovin kauaa, lakkaushaaste-ryhmässä kun tuli tämä tekniikka vastaan. On muuten nyt jäänyt yksi haaste siinä ryhmässä välistä, soo-soo! :D Ei vaan ole tehnyt mieli lakkailla mustavalkoiseksi.

No, tällä kertaa vesimarmorointi onnistui yllättävän hyvin. Pieni vanukaspurkki oli tähän tarkoitukseen juuri sopivan kokoinen (kiitos vinkistä) ja käytin vedenkeittimessä aiemmin kiehautettua vettä. Valitsemani lakatkin toimivat oikein mainiosti, toista olin tosin nähnyt jossain marmoroinnissa käytettävänkin. Ja tietysti, tällä kertaa oli maalarinteippi tallessa joten siivoaminen kävi sutjakasti. :D


Kyllä näköjään tuonkin homman oppii, jokohan seuraavalla kerralla onnistuisi tekemään kaikkiin kynsiin samanlaiset kuviot.. :D Aika sievä tuli joka tapauksessa, tykkään väriyhdistelmästä. Ei paista kovin kaukaa ettei ole ihan saman näköisiä kaikki kun on tuollainen hento vaalea yhdistelmä.


Ja käytetyt lakat, alla oli Essien Blanc joka ei taaskaan päässyt ryhmäkuvaan.. :D Eli pääosan esittäjät, Essie Turquoise & Caicos ja Gina Tricot Gold.

Yhtäkään kynttä ei tarvinnut edes tehdä uudestaan. Tätä en kyllä kiireessä ala tekemään vaikka pikakuivattaja onkin käytössä. Valkoinen pohja seche vitellä kuivaksi ihan kunnolla, yhden käden marmoroinnit valmiiksi ja taas kuivattelu, ettei varmasti mene pilalle. Ja teipin pätkät leikkelin kaikki pöydän reunaan valmiiksi odottamaan ettei niidenkään silppuaminen tuhoa tuoreita marmorointeja. Ihan mukavaa puuhaa tuo marmoroiti onnistuessaan, oli tällä kertaa tähtien asento oikea. :)

8 kommenttia:

 1. Oot saanut kyllä kauniit kuviot aikaiseksi kaikkiin kynsiin :)
  Tää on oikeesti palkitsevaa kun onnistuu ekalla yrittämällä hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On kyllä, varmaan taas vähän useammin tulee marmoroitua kun onnistuu. Ehkä kohta voisi taas kokeilla useammalla värillä, jos sekin onnistuisi.. :)

   Poista
 2. Hyvä, jos mun vinkistä oli apua! :) Pitäs varmaan itekin marmoroida taas joku päivä, kun sillä onnistuessaan saa niin kivaa jälkeä aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Hienot! Mä vielä mietin tuota marmorointia, taidan alottaa aksenttikynnellä. Sitten joskus, nyt ei kannata varmaan, koska tähtien asento on jo muuttunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Koita vaan, voi niiden asento olla ihan hyvin oikea siellä.. :D

   Poista

Saa kommentoida!