sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Hiekkaliukua

Täällä on ollut hurjan aurinkoinen viikonloppu! Pihaa laitettu kesäkuntoon, puutarhakalusteet ovat taas paikallaan ja grillikausikin on jo avattu. :) Tätäkin kirjoittelen ulkona keinussa lekotellen. No, kuvat kyllä pitää käydä muokkaamassa ja lisäämässä sisällä, ja samoin kirjoitusvirheet käydä korjailemassa, tämä tabletti on hiukan huono bloggailuun.. eikä näin aurinkoisella säällä edes näe mokoman ruutua kunnolla. :D Pakko silti yrittää vaikka hermo meinaa mennä! :D

Liukua siis liukuvärjäyksen perään, tällä kertaa hiekkalakoilla. Kävin pari päivää sitten vähän kaupungilla ihmettelemässä, ja sokoksen alelaarista lähti pari lumenen tekstuuria mukaan, sininen ja keltainen. Nekin ovat olleet siellä alehinnoilla ties kuinka kauan, ja niiden hankkimisella yritin hiukan lievittää muuta hiekkalakkahimoani, isadoran ja rimmelin pastellitekstuurit olisi koko ajan mielessä.. yritän nyt pärjätä pikku hetken vielä näillä kirkkaammilla.


Kolme väriä käytössä taas, OPIn Jinx, Lumenen Kultahiekkaa ja China Glazen Shell We Dance?. China ei ollut paras mahdollinen kaveri tähän puuhaan, siitä löytyy sen verran reilummin glitteriä hiukan isompana kuin kahdessa muussa, että väristä ei tullut kovin tasainen. Pintakin jäi epätasaiseksi, joskin eri lailla kuin olisi tarkoitus... Tuosta pikkurillistä näkee että oli hiukan hankaluuksia. OPI-lumene-liuku sen sijaan on erittäin toimiva yhdistelmä, väri vaihtuu pehmeästi ja sopivat muutenkin yhteen. Liukuvärin alla Gina Tricot White. Se kyllä täytyy sanoa että näiden teon jälkeen olin kimalteen peitossa kyynärpäitä myöten.. Meni hetki siivoillessa eikä nämä kynsinauhat kyllä vieläkään siistit ole, luovutin leikin kesken siinä mielessä. Ehkä mattojen peseminen tai saunominen illalla irrottaa loput..


Siinä vielä kaikki yhdes koos. Lumene on vain tikutettu tämän lakkauksen lisäksi, ihan hyvä että valkoinen kerros alla, aika reippaasti vajui yhdellä kerralla. No, viiden millin pullo.. Ehkä siis loppuukin joku kaunis päivä.
Aika kesäisillä väreillä mennään taas, ei niin hyvin toimivasta Chinasta huolimatta tykkään!

12 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Tulee mieleen ampparijätski. :p

  VastaaPoista
 2. Täällä myös tehty tänäänpihahommia 9-18, vähän on semmoinen olo, että väsyttää... :D

  Ihanan kesäinen lakkaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saatoin nukkua tänään puolillepäivin, kerranki kotona koko viikonloppu.. :D Ipana tulee aamuisin kyllä kaheksalta viimeistään repimään ylös sängystä mut tällä kertaa sai isäntä nousta ja mä vetelin neljä tuntia lisää unta palloon. :P

   Kiitos! <3

   Poista

Saa kommentoida!