keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

OPI Sheer tints


Jännästi viihdyin yllättävän kauan edellisillä kynsillä, vaikka niissä oli ties mitä vikana olevinaan.. :D Sunday Funday ystävineen kuitenkin kesti kynsillä todella hyvin ja kärkikulumaa alkoi oikeastaan näkyä vasta nyt, vaikka useampana päivänä tuli töissä kolikoita kassasta noukittua. Se puuha siis tuntuu yleensä kuluttavan kynsien kärjistä lakat sangen tehokkaasti. Maanantainakyllä lakkailu kävi mielessä kun pitäisi niitä uusia essieitä lakkailla muuallekin kuin tikuille, mutta laiskotti ja ihan hyvä oikeastaan niin.. Eipä ollut liian tuoreita lakkauksia poistettavana, tiistaina kun postilaatikkoon oli ilmestynyt tämmöinen setti:


Eli OPIn sheer tints-minilakat. Ensimmäinen satsi minikoossa minkä raaskin hankkia. Muiden lakkojen kohdalla tuntuu että pullokoko on ihan liian pieni, mutta tässä tein poikkeuksen.. Ja näitä sitäpaitsi tuskin tulee käyttämään kovin paljoa kerralla, ehkä nämä riittää vähän aikaa. Nähtäväksi jää miten paljon näillä innostuu leikkimään, pitääkö jossain vaiheessa täysikokoisiin investoida.


Näissä kyllä pelkkä tikutuskin tuntui aiheuttavan päänvaivaa, kun normaalisti lakkoja vetää sen kaksi kerrosta tikulle.. Näissä on nyt ikäänkuin liukuvasti, yhdestä kolmeen ohutta kerrosta. Sama järjestys kuin ylemmässä kuvassa, ja lakkojen nimet näkyy ensimmäisessä kuvassa myös.. :) 

Kovasti oli kyllä miettimistä miten näiden kanssa alkaa leikkimään. Visioitahan alkoi tulla ties mistä vesivärimaalauksista mutta lakkojen koostumus kyllä rajoittaa aika paljon, vähän on omituisesti käyttäytyvää tavaraa! Sissi kuvaili näitä erittäin osuvasti juoksevaksi hunajaksi. Aika lailla heti pullosta päästyään meno alkaa mennä aika tahmeaksi, seitinohuita lakkarihmoja ympäri sormia.. Sulatettua, jähmettyvää sokeria millä piparitaloja kasaillaan.. :D Ja siivoaminen lakkauksen jälkeen oli taas kuin hunajaa tai siirappia sutisi. Ja mitäs näillä sain aikaiseksi?


Ihan kivat loppupeleissä, vaikka nämä kukkaset ovat hitusen aiottua abstraktimpia.. Ihan hauskaa näillä leikkiminen kyllä oli. :) Ja alla Ginan White.

Toinenkin paketti tuli tänään. Jota en kyllä edes muistanut..


Ainakin veikkaan, että kyse on Born Pretty Storen paketista, vähän oli vaan omituista kun lähettäjästä ei tuntunut saavan selkoa, paketti väitti sisältävänsä elektroniikkaa ja tuli vieläpä ilman nimeä, vain osoitteella.. Jätin kiltisti pöydälle moneksi tunniksi kun kuvittelin sen olevan miehelle jotain.. :D 

En tosiaan yhtään muistanut koko asiaa ja siinä saikin päätään vaivata että mitäs oon tilannut, milloin ja mistä.. :D Muttamutta.. Joskus alkuvuonna muistaakseni oli joku kampanja missä kuvan jakamalla sai ilmaisen hyrrän kynsikoristeita. Nyt se sitten tuli ja tämähän oli ihan kiva paketti, iso hyrrä strasseja, 12 eri väriä. Ja noita tosiaan on kyllä paljon! Kyllä noista hetkeksi varmaan riittää.. :D 
Yllätyksenä tuon hyrrän lisäksi tuli myös arkki siirtokuvia, ihan ovat nättejä nekin. :)


Eli ihan mukava oli postipäivä täälläpäin!

6 kommenttia:

 1. Noi on kyllä ihanat lakat tai ainaikin näyttää ihanilta. Mä oon miettiny noiden ostamista just nimenomaa mini koossa, no eilen sitte olisin ne cesarsilta tilannu ni niitä ei ollu enää! Just niin mun tuuria!!!! Byääh! Toivon ja odotan että niitä tulisi lisää.
  Noilla tehdyt kynnet mitä oon nähny ni ois niin mun värisiä, ihanan hempeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä kyllä saa aika hemppissävyjä :) Itekki vahtasin siellä ties kuinka kauan sivuja et millos tulis lisää, sit mie romahin ja tilasin ebayn puolelta kun menin itelleni paypaltilin tekemään.. :D

   Poista
 2. Pakko tykätä, ihanan hempeää jälkeä!

  VastaaPoista

Saa kommentoida!