tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vaaleansininen skittlette

Vappuaatto on huomenna, mutta nämä kynnet on kyllä kaukana vapusta.. :D 
Tällä kertaa hyppäsin kyllä värivalinnan suhteen sangen kauas mukavuusalueeltani. Jostain ihmeen syystä tuli idea lakata kynnet sinisiksi, lähes kokonaan.. Tuo Lumenen hiekkalakka kun tuli hankittua, kai se siitä tuli. Ja sinistä holoa, sinisiä siirtokuvia ja sinisiä niittejä. Aika poikavauvasiniset. Pitää varmaan koittaa pistää korvan taa tämä lakkaus, kun vaaleanpunaiseenkin versioon lakat ja sälät löytyy laatikosta ja loppukesälle ja syksylle on parit ristiäiset luvassa.. :) (Arvatkaa vaan muistanko!)


Aika jännän kivat näistä tulikin vaikkei sininen olekaan tosiaan se omin väri. Kai turkoosit on vähän siedättäneet muillekin sinisen sävyille..
Ihan onnistunut skittlette! Myönnän kyllä ihan suoraan että otin jälleen mallia jokusesta lakkauksesta. Saatuani sininen skittlette-idean klikkailin suoraan pinterestin auki, ja tiirailin skittlette-keisarinna Sissin mix&match-taulua. (Keisarinna Sissi, nokkelaa eikö? Hehe.. :D )


Ulkona pilvistä joten eipä tuo holo pääse juuri nyt oikeuksiinsa, piti siis lightboxin ulkopuolella ottaa myös pari kuvaa että erottuu holoisuus. Näyttääpä näpit viehättävän rasvaisilta.. 


Käytetyt lakat Gina Tricot White, Moyra Holographic 254 ja Lumene Meren hiekkaa. Siirtokuvat ja niitit Adeninasta.

Toivottavasti tässä saisi edes vähän aurinkoa tuleville päiville, nämä tuntuvat olevan sen verran tuijoteltavat kynnet jo ilmankin.. :)


Ja näiden voimin vappua viettämään, täällä on sima jo valmista ja munkkejakin tein jo eilen vinon pinon. :)

Hauskaa vappua siis itse kullekin!

14 kommenttia:

 1. Nätit kynnet ja hauskaa vappua! :)
  Olen niin katkera, koska tuo moyra oli loppunut sieltä kaupasta! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauskaa vappua :)
   No voi höh. Tuliskohan noita vielä sinne.. Näkyy olevan loppu pari niistäkin mitkä multa vielä puuttuu, just ku tässä olin aatellu tilaavani loput kolme. Mut niistä on vaan yhtä saatavilla... Äh. Säästyypä neki rahat..

   Poista
  2. En tiedä tuleeko. Kyselin milloin tulis täydennystä hiekkoihin tai holoihin, niin vastauksena tuli ettei nyt taida tulla kun muita mielessä. Facebook-sivuilla oli jotain lopetusilmoituksia (?). Jospa vain uusia tuulia etsimässä. :)

   Poista
  3. Äh, niinpä näköjään ovat lopettamassa, pahus.

   Poista
 2. Kauniit kynnet. :) Ihanan siniset.

  VastaaPoista
 3. Todella upeat. Kannatti poiketa mukavuusalueelta. ;)

  VastaaPoista
 4. Oooh ihanaiset! ♡
  Ja voi nam mitä munkkeja!

  VastaaPoista
 5. Ihaanaattt :3 jännästi tuommoinen teema, nii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D
   No en m millään teemalla lakannu, kirjotellessa vaan totesin et nähän on ihan ristiäiskynnet :D

   Poista

Saa kommentoida!