torstai 24. huhtikuuta 2014

Liukuvärjätty glittervoileipä

Nämä oli olevinaan niin hyvä idea mutta meh.. Valkoinen pohja, vähän erilaisia glitterlakkoja töpöteltynä sinne tänne ja keltaoranssi liuku päällä. Jokin näissä nyt mättää, en sit tiedä olisiko pitänyt jättää oranssi vai hologlitterlakat pois kuvioista, liuku sinänsä kyllä onnistui. Toisaalta nyt kun miettii niin kivoimman näköinen tämä lakkaus oli siinä vaiheesa kun oli vain valkoinen pohja oransseilla glittereillä. Äh. Olisi pitänyt jättää siihen tämäkin lakkaus, paitsi että siinä tapauksessa olisi tarvinnut olla paksummin valkoista, näissä pohjalla vain yksi huolellinen kerros koska sitä sälää oli tulossa reippaasti vielä päälle..


Kyllä näillä silti voisin pari päivää olla, ihan vaan siksi kun en taas jaksa alkaa poistamaan lakkoja. Noiden edellisten ranskistenkin kanssa oli poisto niin vaivalloista, ja välissäkin ehdin yhden lakkauksen kanssa epäonnistumaan sen verran surkeasti että poistoon lähtivät samantien. En siis ala kolmantena päivänä peräkkäin lakkauksia vaihtamaan jos ei nyt ihan mitään kynsikatastrofeja satu. *kopkop* 
On ne ainakin kirkkaat! Kamera ei sitä kyllä tajunnut, kärjet ovat vähän tummemmat oranssit mitä kuva antaa ymmärtää. 


Käytetyt lakat: Gina Tricot White, Golden Rose Carnival 06, Konehelsinki GL01, OPI I Snow You Love Me, sekä Wild&Mildit Neon Chic, Club Tropicana ja Orange Sun.

Ärsyttää tosiaan että rivin kaksi ekaa olisi pelkästään ollut hauska lakkaus. Täytynee toteuttaa tuo jossain vaiheessa. Mutta ei nyt ihan heti, voisi seuraavaksi katsella jotain muuta kuin glitterlakkauksia, ei jaksa folion kanssa koko ajan pelata.

6 kommenttia:

Saa kommentoida!