lauantai 12. huhtikuuta 2014

Lauantai-iltaa

Tämä päivä onkin ollut puuhaa täynnä. No työpäivä oli tänään myös, mutta heti kun pääsin niin auton keula kääntyi kohti Helsinkiä ja messukeskusta. Lapsimessut, outlet, luomua, pienoismalleja ja PetExpo tuli kierreltyä. Outlet-puolelta tulikin tehtyä pieni ostos, kun pääsin penkomaan isoja laareja täynnä Essien lakkoja.. Pitihän niitä useampi ostaa kun 5 euroa maksoi kipale. :)


Eli kolme lähti matkaan, olihan noita sävyjä tosiaan tarjolla, mutta kovin moni ei säväyttänyt. Pari perusväriä valkkasin ja yhden topperin. Eli Meet me at sunset, As gold as it gets sekä DJ play that song. Tuommoista oranssihtavaa punaista olen tässä kaipaillutkin, ja tuota topperia olen pariin otteeseen jossain ihastellut. Enkä mä voi jostain syystä noita hentoisia hippusia vastustaa ikinä muutenkaan.. :D Kolmas oli joku mielijohde, puuttuva väri taisi olla noin niinkuin yleisesti ottaen. Leveä suti on tosiaan näissä. :)

Lapsimessuilta löydettiin ipanalle parit lelut, ja lemmikkimessuilta koiralle frisbee ja pari luuta. Lemmikkipuolelta tuin myös omalta osaltani Rekku Rescueta ostamalla arvan joka ei voittanut.. :D Mutta samalla osastolla oli kyllä muutenkin jotain kiinnostavaa, nimittäin Miracle työn touhussa lakkaamassa kynsiä, muutama sana siinä ehdittiinkin vaihtamaan. Oli kiva tavata näin kasvokkainkin, naamakirjassa ollaan kyllä pari kertaa jotain juteltu mutta ei oltu aiemmin nähty.. :) Hienoa kyllä tuo homma mitä jaksaa eläinten puolesta tehdä, niin kynsistudio kuin muukin omistautuminen asialle. Oli tainnut olla ihan hyvin sakkia kynsistudiossa asiakkaina. (Messukynnetkin oli jo ehtinyt tahrimaan :D ) Vähän meni kyllä pulistessa se hetki mitä siinä olin, että unohdin kokonaan katsoa millaisia koristelumalleja siinä oli valittavana.. :)

---------------

Tässä perjantainakin jos oikein muistan tuli postia. Olin tolannut buyincoinsilta niittihyrrän ja kynsinauhaöljyjä, jälkimmäisiä yhteensä 12 kappaleen satsin. No mitä sieltä tuli? Tilatessa kyllä tuotetiedoissa sanotaan että satunnaiset värit/tuoksut.. Mutta enpä kuvitellut että 12 kappaleesta kokonaiset yhdeksän olisi samaa tavaraa! Kuvittelin, kun kaksi settiä tilasin että yhtä tuoksua olisi maksimissaan kaksi.. Juu ei. Mantelin tuoksua tuli siis aika iso kasa.. :D Siinäkin mielessä vähän tylsä juttu, että ajattelin lisätä yhden arvontapalkintoon, niin että voittaja saa itse valita mieluisen tuoksun. No, pistän palkintoon kynsinauhaöljynkin joka tapauksessa, mutta tuoksu tulee olemaan manteli.. :D

Jos joku siis tahtoo tämännäköisen kynsinauhaöljykynän niin niitä riittää, posteineen 2 euroa. Pari myin facebookin puolella jo mutta 9 siis oli yhteensä. Ehkä mä yhden pidän itse, loput kolme oli sitten kahta muuta tuoksua ja varmaan tulee itsekin käytettyä.

Vähän sitäkin tässä kuulostelen, että jos joku muu on kyseisestä verkkokaupasta näitä tilannut niin onko useinkin tullut samaa tuoksua ihan liikaa? :D Tietäisi viitsiikö niitä tilata uudestaan, varsinkin jos sattuu niin ettei tuoksu itselle ole ihan niin mieluinen.. Nämä nyt on ihan ok mutta pidän kyllä enemmän esimerkiksi sitrushedelmien tuoksuisista öljyistä. 

Hämmentynyttä viestiä kyllä verkkokauppaan tuolloin lähti asiasta, kuulemma tavarantoimittajakin lähettää satunnaisia tuoksuja niin heilläkään ei muuta vaihtoehtoa.. Öö, silmät kiinni nuo pakkaillaan vai? Joka tapauksessa ihme touhua. Sitäkin kyllä ihmettelin että missäs se niittihyrrä, eri paketissa ilmeisesti tulossa.. :D Ihan siis käsittämätöntä puuhaa. :D


Ja pieni huomautus vielä, nämä ei siis ole aitoa OPIa, ei edes lähelle.. :D Epäilyttävästi verkkokaupan sivuilla kynissä ei logoa näy eikä merkkiä mainita muutenkaan.. :D

6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia teit messuilta ja ite en tänä vuonna pääse ku muuta menoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Niin mä kattelinkin sun blogista että muuta puuhaa tällä kertaa

   Poista
 2. Kiva kun kävit moikkaamassa! Oli kiva ehtiä edes se muutama sananen vaihtaa ja tutustua vähän paremmin. :) Ehdin tosiaan viikonloppuna lakata huikeat 40 kynnet, että siinä todellakin riitti työn touhua. ;)

  VastaaPoista
 3. Hei mä voisin yhden tollasen manteliöljykynän sulta ostaa pois, huomasin meinaan just äsken, että nyt on kriittinen tilanne kynsinauhaöljytilanteessa :D Nakkaatko mulle tilinumeroa Facebookissa?

  VastaaPoista

Saa kommentoida!