maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kynsinauhatanssi täyttää vuoden, arvonta!


Heipparallaa ihanaiset! Tästä päivästä tasan kahden viikon päästä tulee täyteen tasan vuosi tämän blogin ensimmäisestä postauksesta! Ja aika kasahan näitä höpötyksiä onkin kertynyt vuoden mittaan. 
Ensin suunnittelin että pistän arvonnan käyntiin vasta tuossa synttäripäivänä, 21.4, mutta koska tänään tulla tupsahti eräs kiva pikku paketti postissa jossa arvontaan kaavailemaani tavaraa oli, niin laitetaankin osallistumisaika käyntiin nyt jo! Kaksi viikkoa lienee ihan sopiva aika että kaikki halukkaat ehtivät osallistumaan. Synttäripäivä lienee ihan hyvä päivä arpoa.. :)

Eli kaikkia varmaan kiinnostaa eniten se mitä voittajalle on luvassa. Pidätän oikeuden lisätä palkintoon vielä jotain muutakin mukavaa.. :D

(Vihreä glitterpurkki on tullut arvonnassa, metallikoristeet saatu, kaikki muut itse ostettuja)


Koko paketti on tämän näköinen! Ja katsotaas vielä vähän tarkemmin mitä tuossa keossa on:Moyran pinkki hololakka, numero 43. Pinkkiä salmiakkiglitteriä sekä vihreä glittersekoitus.Waterdecaleja, pieniä sinisiä niittejä ja pussukka sekalaisia metallikoristeita.


Lumenen kynsinauhavoide, tämmöinen myös itsellä käytössä päivittäin. :)


Koko kynnen tarroja, paketissa viila mukana.

Ja osallistumisohjeet tulevat tässä:

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla tätä postausta. (Osallistu vain kerran, kommenttien hyväksyminen on päällä arvonnan ajan jotta pysyn kärryillä osallistujista.)

Olet julkinen lukijani bloggerin tai bloglovinin kautta. Kerro mitä kautta seuraat, nimimerkki ja  toimiva sähköpostiosoitteesi. Tästä yksi arpa. Uudetkin lämpimästi tervetulleita!

Oletko vanha lukija? Mainitse tämä kommentissa, saat toisen arvan. Ja ei narrata, nimimerkit on mulla kyllä muistissa.. :)

Mainostamalla arvontaa omassa blogissa tai blogin facebook-sivulla saa kolmannen arvan. Käytä mainoksessa ensimmäistä kuvaa, kommentissa tulee olla linkki mainokseen. 

Eli yhteensä mahdollisuus kolmeen arpaan!

Myös palautetta ja postaustoiveita otetaan vastaan hyvin mielellään :)

---------------------------------------------------------

Osallistumisaika päättyy maanantaina 21.4 klo 22.00, tämän jälkeen osallistumisia ei oteta vastaan.
Pyrin suorittamaan arvonnan mahdollisimman pian osallistumisajan päätyttyä. 

Lähetän palkinnon vain Suomeen.


Onnea arvontaan!


Osallistumisaika päättynyt.