tiistai 8. huhtikuuta 2014

Uusia aarteita ja lakkaushaaste

Uskaltauduin tuossa vähän reilu viikko sitten tilailemaan muutaman kynsilakan ihan ulkomailta, tämä oli siis ihan eka kerta mulle. Oli vaan niin kova holohimo päällä ja multa puuttui holojen nipusta kokonaan lineaariset holot! Erittäin hyvä syy tehdä pieni tilaus siis. Syyttävä sormi osoittaa tänne. Mur. Oli vaan niin ihanan näköisiä, ei hypi liikaa silmille. Tilasin jotain muutakin kuin holoja, pari muuta lakkaa itselle ja muihin tarkoituksiin.. :)Kolme kappaletta Moyran hololakkoja, numerot 254, 255 ja 256, saman merkin Suede 502, ja Golden Rose Carnival 06.

Ja parempi otos holoista, sama järjestys:


On ne nättejä! Olisi kyllä voinut ehkä tilata muutkin värit, kolme jäi uupumaan.. ehkä ensi kerralla sitten :D Alkoi vaan näyttämään niin orvolta tuo sininen lakka holotikkujen viuhkassa, kun kaikki muut on tuota hempeää lila-pinkki-punainen-sarjaa.. Kai ne kaverit on pakko hommata ettei sininen reppana joudu yksin olemaan outolintu. Ainakin tämä sininen tuntuu ihan mukavalta väriltä kynsilläkin vaikken sinisiä kovin paljoa käytä, ehkä holoisuutensa ansiosta. Vihreäkin varmasti menisi ainakin osana lakkausta, ja beige ja hopea ovat aika helppoja ja turvallisia värejä muutenkin.

Tämä kolmikko pääsi heti kotiuduttuaan myös kynsille. Lakkaushaaste-ryhmän uusi haaste on aiheeltaan kevät, ja eikös hololakat ole ihan hyvin teemaan sopivia lisääntyvän auringonvalon myötä?

Näillä tein siis liukuvärjäyksen, söpöläiset sulautuivat kyllä oikein sievästi yhteen. Liu'un alla tietysti valkoinen pohja, Ginan White.

Pinkki ja lila eivät kynsillä kovasti toisistaan erotu, vaan eipä tuo haittaa. Varjossa ehkä vähän selvemmin.


Aamuauringossa napattu kuva. Väitän ihan onnistuneeksi tätä liukua. Kamera ei vaan halunnut ymmärtää näiden lakkojen päälle.. :D No mutta hyvä tuli! Eipä nätti liuku koristeitakaan kaipaa.Ja sisätiloissa päivänvalolampun alla napattu otos vielä.

Aika riskialttiilta tuntui lakkailla holoilla eilen illallla kun täällä oli koko päivän satanut vettä. Vaan kyllä kannatti, aurinko tosiaan paistanut melko ahkerasti, ja kynsiä onkin tullut tuijoteltua.. :)

Jokos on osallistuttu arvontaan? :)

19 kommenttia:

 1. Oi, vähäkö ihanat kynnet. :) Tosi kivat.

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia ja upeat kynnet

  VastaaPoista
 3. Näistä tuli todella ihanat! :) Ei tosiaan kaipaa mitään koristeluja :)

  VastaaPoista
 4. Nämähän ovat todella kauniit, eivät tosiaan kaipaa mitään koristeluja! :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä mielettömän upeet kynnet! :)

  VastaaPoista
 6. Wautsi, on kyllä upeet kynnet! :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!