maanantai 21. huhtikuuta 2014

Melkein pääsiäiskynnet

Ehdinpäs pikapikaa postailemaan vielä. Oltiin pääsiäisen vietossa mummulassa ja nyt palailtiin kotiin kun on illalla töihin mentävä, mutta ihan mukavan pitkät vapaat tässä oli siitä huolimatta, kun torstaina päästiin jo lähtemään.


Näistä oli tarkoitus lakkailla pääsiäiskynnet, meinasin siis väritellä näitä semmoisiksi pääsiäismunakarkkivärisiksi.. Olikin jo mustavalkoisena sen verran kivat että jätin sotkemisen sikseen.. :D Lakkailtu lauantai-iltana sen verran myöhään että olisi saattanut ilta venähtää. Vapaalla kädellä ranskis vaihteeksi ja sen kyllä huomaa, alla Essien Blanc ja Maybelline Chalk Dust päällä. Blancin pohja paistaa ja siinä on puolestaan nyt kapeampi suti Ginan pullosta, oli vähän tappelua näiden teko. Taaskaan ei tullut otettua reissuun mukaan mitään ranskiksiin sopivaa vaaleanpunaista tai nudea, onneksi mitään tajuttomia värjäytymiä ei tällä hetkellä näy olevan. Ihan kiva näitä on ollut katsella, vaikka pari hippusta eksynyt sinne tänne..Suunnilleen symmetriset kaikesta huolimatta. :)

Tosiaan pikapikapostaus kun kerran ehdin, kohta töihin. Illalla olisi luvassa vielä arvonta, muutama tunti tosiaan on aikaa. Tuohonkin liittyen olin ajastanut muistutuspostauksen tuossa ennen reissuun lähtöä kun ajattelin etten muuten ehdi postailemaan ennen ajan päättymistä.. :D Arvontaan pääsee sivupalkista.

8 kommenttia:

Saa kommentoida!