keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Lakkaushaaste, matta

Jokunen lakkaushaaste-ryhmän haasteista on jäänyt väliin vaikka kuinka monesta syystä, mutta nyt otin taas itseäni niskasta kiinni. Tällä viikolla haasteena on matta. Ihan erityisen paljon mun mieleeni mattana on glitterlakkaukset, eli semmoiset tietenkin tein.


Inspiraation lähteenä jälleen pinterest. Tuo kuviointi näyttää kyllä kivemmalta vähän pidemmillä kynsillä, eli mulle liian pitkillä.. :D Tuo etusormi on näistä onnistunein, vähän ois tarkemmin pitäny keskittyä. Mutta ihan kivan pirteät näistä tuli taas! Jostain syystä tulee yksi karkki mieleen, semmonen pehmeä pyöreä hedelmäinen karkki, monessa eri värissä semmonen värikäs-valkonen spiraalikuvio.. tajuskohan joku mitä ajan takaa? :D

Jostain syystä unohdin sit kuvailla lakkapullot. Kai se on kun ei tullut nostettua valolaatikkoa pöydälle, enkä osannut noita pulloja uloskaan kantaa.. No mutta, pohjalla Flormarin JG453, oranssi jossa reilusti kultaista shimmeriä, erittäin mainio lakka kaikin puolin. Glittersuunnitelmien vuoksi en lakannut tuota kuin yhden reippaan kerroksen. Ja glitterlakka on Golden Rose Jolly Jewels 122, kulta-hopea nättimyslakka ja glitteriä kyllä tässä riittää, paljon pienenpientä kultaista, hopeista taitaa olla kahta kokoa hexglitteriä. Tykkään! Tuo kultainen saa nämä aika kivasti sopimaan yhteen.. :)

Mattalakka viimeisiään vetelevä H&M Matte top coat. Toinenkin pullo jossain pitäisi olla, vaan ei tähän hätään löytynyt. Tuossa kyllä ärsyttää suunnattomasti se että pullosta ei näe paljonko tavaraa on jäljellä, kokomusta puteli..


Kävinhän minä ennen mattausta jo kuvan ottamassa kun aurinko paistoi, tässä ennen mattalakkaa siis. Mattana kyllä toimii ehkä paremmin, väitän minä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!