maanantai 5. toukokuuta 2014

OPI sheer tints-liukuvärjäys

Vappu tuli vietettyä pitkän kaavan kautta, en siis tarkoita nyt juhlintaa.. :D Mies sai etäpäivän töistä myös perjantaiksi, joten vappuaattona suunnattiin mökille ja oltiin siellä sunnuntaihin asti. :) Vähän kyllä kylmä oli ulkona mutta ei se grillailua estä. Ja seuraakin oli, appivanhempani vappuna ja miehen veljen perhettä lauantaina. Simaa ja munkkeja saatiin tuhottua ihan kiva määrä.. :)

Sinisen skittletten kanssa tuli tosiaan viihdyttyä kotiinpaluuseen asti, lakkoja kyllä oli jonkun verran mukana mutta en jaksanut omia kynsiä alkaa lakkailemaan kun pysyivät aika pitkään kunnossa.. Ja tosiaan kun ohjelmaakin oli. Lakkasin kyllä yhden nuoren neidin kynnet lauantaina. :) Kuvaa en vaan hoksannut ottaa..

Sunnuntaina lähti siis edelliset poistoon. Rasvailua ja öljyillä läträystä ahkerasti tähän iltaan asti, kunnes jonkunlaista ideaa alkoi tulla.. Nappasin sheer tints-lakoista pari käyttöön ja tein tämmöisen liukuvärjäystyylisen lakkauksen, hempeimmillä väreillä tietty, lakkaushaasteeseen pitkästä aikaa.

Värit ovat kyllä nätit ja tykkäänkin näistä mutta vähän enemmän huolella ja rauhassa voisi tämmöiset tehdä ensi kerralla.. näitä sävykerroksia riittää, kuten näkyy, taitaa olla kokonaista 7.. Enpä malttanut antaa joka kerroksen kuivua joten kuplia, kuplia kaikkialla. Samoin useimmilla kerroksilla lakan levittäminen huolella myös kärkien yli unohtui, eli seche vite kutisti kärkiä ihan kunnolla. Näillä lakoilla kyllä on vähän hankalaa keskittyä lakkaamaan huolella kun koostumus niin omituinen. No tykkään silti, ja eiköhän näitäkin lakkoja opi käsittelemään.. :)


Eli tältä nämä nyt näyttää. Eli kaukaahan nämä on vallan kauniit. :D 
Virheistä saattaa oppia ensi kerraksi. Ja olisiko vähemmän lakkakerroksia hyvä idea? Toisaalta esimerkiksi pikkurillissä näkyy kuplia aika vähän..


Eli alla Gina Tricot White, liuku OPI Sheer Tints mineillä Be Magentale With Me ja Don't Violet Me Down.

Ajatus jälleen siis hyvä mutta toteutus ontuu.. :D Nämä saavat kyllä olla hetken kynsillä silti, ei raaski heti poistaa kun on niin pikkiriikkisistä pulloista lakkaa kulutettu.. :D Nuuka minä. No, katsotaan nyt josko nämä joskus isoinakin hankkisi.. 


4 kommenttia:

 1. Kauniit, sairaan hyvä kärsivällisyys sulla! Mulla ei ikinä riittäisi pinna noin moneen kerrokseen, kolmekin on tuskaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) No vähän parempi kärsivällisyys sais olla et ois malttanu antaa kuivua jos ei ois noita kuplia sit tullu.. :D Ja ois kannattanu kyllä sechekin jättää pois päältä ku tietty se tollaset kerrokset kutistaa, mut kun ei enää osaa olla ilman pikakuivattajaa.. :D

   Poista
 2. Uu, tosi kivan näköset! :) Hurja määrä kerroksia kyllä, ei ehkä oma kärsivällisyys riittäs tosiaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, no eipä se mullakaan riittäny.. :D Mut sen verran tuijoteltavat nää kyllä on kuplista ja kutistumisista huolimatta et teen kyllä vastaavat toisenkin kerran, mutta ajan kanssa.. :D Pitää jotain ohjelmaa katella samalla vaikka :)

   Poista

Saa kommentoida!