tiistai 13. toukokuuta 2014

Yllättäjälakalla kisaan


Toukokuun alussa oli Facebookin kynsikoristekirppiksellä huutokauppapäivä, josta hankin itselleni kolmen lakan paketin. Ostoksen tein hololakan takia, toinen näistä muista lakoista meni suoraan kirppispussiin, ja kolmas jäi vähän kysymysmerkiksi. Kyseessä siis Essien Sable Collar. Pullossa tämä oli jotenkin tunkkaisen oloinen mutta joku siitä huolimatta lakassa kiehtoi.. Tikulla lakan sävy miellytti jo hiukan enemmän. Alkuunhan kuvittelin että tämä pääsisi kynsille vasta joskus syksyllä mutta tämä pääsikin yllättäen käyttöön jo nyt. Swatchtikkujen pyörittelystä on kyllä hyötyä kun melkein vahingossa tulee kivoja väriyhdistelmiä.

No ihan täysi vahinko tämä nyt ei ollut.. Tykkään kovasti turkoosin/petroolin ja ruskean yhdistelmästä, yleensä sisustuksessa tai vaatteissa. Kynsillä näitä värejä näkyy vähän vähemmän, turkoosi on nyt viime aikoina nostanut kyllä sijoitustaan.


Eli turkoosi kaveriksi, ja kolmas lakka vielä, vähän kullan kimallusta. Näiden toteutuksessa meni kyllä pitkään, lakat olin valkannut jo eilen illalla mutta se miten niitä käyttää.. Pinterest ja googlen kuvahaku olivat selattavana pitkään. Vähitellen sain jonkunlaisen päätöksen tehtyä ja lähdin tekemään mix'n'match-kynsiä. Erittäin hitaasti. Päätin lakkauksen elementit oikeastaan yksi kerrallaan. Pohjien värit luonnollisesti ensin, sitten tiirailemaan inspiraatiokuvia. Tuo kukkakuvio taisi olla ensimmäinen johon tuli idea, sillä ja peukalon pilkutuksella aloitin. Sitten selailtiin nettiä taas varmaan puoli tuntia ennen seuraavaa kynttä.. :D Että siihen malliin.. Kokonaisuudessaan selailuineen kaikkineen näiden tekoon taisi mennä kolmisen tuntia. Ihan kivat näistä tulikin!


Toteutus kokonaan pilkkutikulla. Vähän kynsiteippejäkin mietin mutten viitsinyt alkaa niiden kanssa tappelemaan. Ja pieleen se olisi kuitenkin mennyt, eli lähdin tekemään tasaisen epätasaista raitaa :D

Pilkuttelukin luonnistuu nyt vähän paremmin kun löytyi hyvä ohjekuva miten se pilkuttelu kannattaa tehdä.. Suhteellisen tasaiset välit sainkin pilkkuihin vaikka koossa hiukan vielä parantamisen varaa, lisäksi tuo turkoosi kuivuu vähän liiankin nopeasti tähän, parilla pilkulla pieni häntä kun lähti lakka venymään.


Aikaa olikin vaihteeksi kynsien lakkailuun enemmän.. Napero hoidossa ja pääsi lakkailemaan päivällä, vaikka tuli kyllä vähän nukuttua univelkaa pois, heräilin puolilta päivin.. :D Ihan kiva olikin lakkailla rauhassa, yleensä pääsee pulloja hypistelemään iltakymmeneltä. Tällä kertaa ajan kanssa lakkailu tuotti tulostakin.. Eikä tullut edes liikaa tavaraa, strassihyrrä oli kyllä vieressä mutta se tuli karsittua tästä lakkauksesta pois.


Eli käytetyt lakat Essie Sable Collar, Rimmel Sky High ja China Glaze I Herd That

Näillä lähdinkin sitten kisaamaan Miracle's Nails-blogin lakkauskilpailuun. Mukaan ehtii vielä, lupa nyt heltisi kynsien julkaisuun ennen osallistumisajan päättymistä. :D En oikein osaa hautoa postauksia ja kuvia luonnoksissa.. :)


2 kommenttia:

Saa kommentoida!