keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Valkoista ja neonniittejä

Viihdyin yllättävän hyvin fimokynsillä! Ihmeellisesti epätasaisuus ei häirinnyt niinkuin kuvittelin. Eli eiköhän noita toistekin kynsille päädy, nuo edelliset kynnet oli sen verran mieluisat. Kaupassakin myyjä niitä ihasteli, olipa mukavaa :)

Ostin tuossa joku aika sitten mimaxilta hyrrän neonniittejä, nyt sai vihdoin ja viimein niitä kynsillekin asti. Vähän oli kyllä ideat hukassakin miten näitä ensin käyttäisi.. Aloittaessani lakkailua huomasin vaan vähän tylsän jutun näissä niiteissä.. Hyrrässä on kahta eri kokoa niittejä, isommat on kaikki aika littanoita ja sileitä, mutta pienissä puolet väreistä on vähän korkeampia ja kulmikkaita.. Olin kuvitellut että kaikki oli noita ihan litteitä, höh. Tuosta huolimatta nyt aloin tekemään kynsille koristelua juuri niin kuin olin suunnitellut. Pohja lakattu valkoiseksi Gina Tricot'n valkoisella lakalla, kaksi kerrosta. Yksikin reilu kerros olisi riittänyt jos ei olisi tullut sössittyä sudin kanssa.. :D


Kivan pirtsakat! Tuli tosiaan napsaistua kynsiä reippaasti lyhyemmäksi, alkoi olla hiukan epäsiistin näköiset kun menee pituuden myötä muotopuoliksikin.. Ja epäkäytännöllisyyttäkin alkoi olla havaittavissa, en saanut normaalisti sormien päillä auki muksun turvaistuimen turvavöitä.. :D Tuon lyhennyksen jälkeen olikin vähemmän sälää jäljellä, sen fimokasan liottelu foliotekniikalla ei houkutellut.. 
Kynsimien lyhennyttyä olikin helpompi keksiä niiteillekin käyttöä, ja pohjavärikin oli helpompi valita, tykkään että valkoinen lakka näyttää hyvältä suhteellisen lyhyillä kynsillä. :) Olispa nuo niitit vaan olleet kaikki litteitä.. Pinkki, keltainen ja oranssi ovat siis niitä kulmikkaampia tapauksia. Ei se nyt kauempaa erotu mutta silti vähän tylsä juttu.


Ja vielä parit ostokset päälle. Pari päivää sitten kävin kaupungilla haahuilemassa ja menin vilkaisemaan Sokoksen alelaarit, ja kerrankin poisto-OPIt oli oikeasti edullisia, vitosen pullo. :) Aika tummia sävyjä oli tarjolla, kaksi kotiutin. Vant to bite my neck? sekä Opi...eurso euro. Tämmöiset sävyt ovatkin puuttuneet kokoelmasta, en nyt pelkästään näitä ole kynsille kaivannut mutta joihinkin koristeluihin olisi joskus tarve ollut. Violetti varsinkin aika syksysävy, silti jo suunnittelen paritusta ainakin Fantasy Firen sekä jonkun flakien kanssa. Tai miltähän näyttäisi holotopperin kanssa? :)

6 kommenttia:

Saa kommentoida!