perjantai 9. toukokuuta 2014

Uusi yritys leimojen kanssa

Noniin, uusi yritys leimauksen kanssa heti perään. Pari lisävinkkiä sain edelliseen postaukseen, ja niistä kyllä oli erittäin paljon apua. Jo tuo leimasimen pyöräyttäminen ensinnäkin.. Mä olin kyllä joskus aikanaan tilaavinani sen "löllöstamperin" mutta ilmeisesti tuo nyt ei oo sitten löllö ollenkaan. Omituista. Eipä sitä leimausaloittelijana osannut niin ajatella, en ole siis missään päässyt löllöä tutkimaan ja tuo oli kuitenkin pehmeämpi mitä ne pari vanhaa.. Eipä ihme ettei ole onnistunut kovin hyvin. :D Ja toinenkin vinkki oli jonka totesin toimivan tässä tapauksessa, eli scraper ei tuon laatan kanssa halunnut tehdä yhteistyötä, vanha muovikortti tepsi. Tuossa on joskus ollut joku sim-kortti kiinni.. Pitää pistää jemmaan vanhat bonuskortit ja vastaavat siis..


Mitään priimaa jälkeä en nyt vielä saa aikaiseksi tuossa puuhassa mutta parempi jo.. :D Joka kynnelle en alkanut leimailemaan, vaan lähdin vähän skittlette-suuntaan. Toinen uusi tuttavuus joiden kokeilua olen arastellut kai parisen kuukautta, on mikrohelmet. Johonkin tämmöiseen niitä olin ajatellut jo niitä ostaessani, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Aika moista näpertämistä pienikin määrä. Vähän vinkkejä naamakirjan kynsikoristeluryhmästä kyselin päällyslakan suhteen, kun muutamaan kertaan on saanut lukea päällyslakan levittävän niistä värit. Vähän juu levisi muttei häiritsevästi, päällyslakkapisaran tipauttaminen helmien päälle ennen koko kynnelle levittämistä auttoi hiukan.


Tässäpä ei ihan kokonaan leima päässyt kynnelle asti, tuo ruusuosuus onnistui ja piisasi minulle. Onnistuinpa niitäkin levittämään mutta onnistuin peittämään tuota vikaa hiukan, nyt on glitterillä koristeltuja ruusuja kynsillä. Aika kivat ainakin omasta mielestä :)


Vähän taas vajaata leimaa mutta muuten pysynyt kuosissa.. Ihan noiden strassien ja helmien väri ei mene yksiin leimausten kanssa. Glitterlakka sentään sopii jotenkuten niittien kanssa.


Ja tästä taas näkee sen että kannattaisi koristella ensin oikea käsi, että kuvattava käsi onnistuisi paremmin.. :D Melkein onnistunut leima ja mikrohelmien väri vähän vähemmän levinnyt. Ärsyttävää! Paitsi että jotenkin onnistuin valitsemaan ihan eri kokoisia helmiä tähän käteen, on vähän epämääräisen näköinen kehys, tuossa toisessahan se on vallan nätti.


Ja toinen peukalo nyt vielä. Leima taas parempi kuin toisessa peukalossa. Ja eri päin. 


Käytössä Essie Turquoise & Caicos, a england Rosebower ja China Glaze I Herd That. Alla Ginan White, koska ajatus tuli vasta ensimmäisen valkoisen kerroksen jälkeen tähän lakkaukseen.. En nyt sitä ottanut kuvaan kun sillä ei ole merkitystä tuolla alla. Leimat laatasta Pueen 73.

Eiköhän näillä kelpaa olla äitienpäiväviikonloppuna.. Toivottavasti pysyvät paikoillaan, aika runsaasti kyllä koitin saada päällyslakkaa niiden peitoksi.

12 kommenttia:

Saa kommentoida!