sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Hedelmäistä

Huh hellettä! Aurinkorasvalla läträtty pullollisen verran jo, ja täytyy sanoa että ilman tuon tenavan uima-allasta en työntäisi varvastakaan pihalle.. :D Onneksi allas on melkein parin metrin levyinen niin itse mahtuu lillumaan kunnolla ja lapsellakin tilaa leikkiä. :) Kyllä se on kesä. Lämpömittarikin näyttää hellelukemia varjon puoleisella ikkunalla puolipilvisestä säästä huolimatta. Tulee kyllä pilvet tarpeeseenkin välillä. Ehkä sitä raaskii ulkonakin olla, kun siitepölyallergiaoireetkin alkavat tässä hellittää..

Aurinkoisen sään innoittamana kesäisen kirkkaat kynnetkin!


Ulkokuva, pilvistä. Kirkuvan kirkasta oranssia, hiukan glitterlakkaa kärkiin töpöteltynä ja hedelmäfimoja kunnon annokset. Fimot olivat lakkaushaaste-ryhmässä pari viikkoa sitten aiheena mutta silloin en jostain syystä saanut aikaiseksi. Nyt sitten korjataan asia. Tämä olikin ensimmäinen kerta kun fimot käytössä täällä päin. Näön puolesta tykkään kyllä, saa vaan nähdä kauanko jaksan näin röpelöisillä kynsillä olla, joko kohta epähuomiossa alan repiä noita pois.. Hirveästi törröttäviä reunoja ei kyllä ole, reilun seche vite-kuorrutuksen ansioista. Vähän näitä katsellessa tekisi mieli kyllä peittää kaikki kynnet kokonaan fimoilla.. :D Poistaminen olisi todennäköisesti kyllä aika karmeaa.


Sisällä ilman salamaa. Tuo oranssi on ihan huikean kirkas! En saa kyllä omalla pokkarilla mitenkään päin toistumaan tuota sävyä, tämä siis oikein kirkuu, ja on vähän vielä tummempi. Ihana lakka! :) Vähän rusketusta vielä kiitos niin ai että!


Eli käytössä Moyra 63, Golden Rose Carnival 06 ja fimot. Ihan kivoja nuo fimotkin on käyttää, voisi sitä ehkä harkita lisääkin hankkivansa, ennemmin ehkä koko pötköjä. Hedelmien lisäksi ehkä jotain kukkia.. Ja leikkurin taitaisin myös tarvita, jäisi kyllä nähtäväksi saanko tarpeeksi ohkasia leikeltyä kun nämäkin tuntui hitusen paksuilta osa.. :D

Jos joku haluaa halvalla muutaman tangon + leikkurin myydä niin saa laittaa sähköpostia kuvien kera :)

10 kommenttia:

Saa kommentoida!