keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vaihtareita ja ostoksia

Eilen olikin mukavaa puuhaa iltasella. Facebookissa oli keskustelua aina vaan nousevista postikuluista, ja joku totesi että olisi mukava kerätä isompi sakki kasaan lakkakirppiksen merkeissä. Turkuun tämmöinen pistettiin pystyyn aika vauhdilla, eli eilen ajelin Skanssiin ja sinne oli kerääntynyt myös 5 muuta kynsiharrastajaa ylimääräisten kynsilakkojensa kanssa. :) Pari joutui valitettavasti viime hetkellä perumaan osallistumisensa mutta kyllä tuollakin porukalla ihan mukavasti vaihtokauppoja, ostelua ja myyntiä saatiin aikaiseksi. Itsellä taisi mennä aika tasan, kuusi lakkaa lähti mun mukana kotiin joista kolme vaihdettuja jos en ihan väärin muista. Rahankin kanssa pelasin aika tasan, suunnilleen yhtä paljon oli rahapussissa käteistä alussa ja lopussa. :D Tämmöinen järjestely sopi vallan mainiosti. Kolikoita tyhjensinkin lähtiessä kauppaan kun teki mieli vesimelonia ja paperirahan pistin auton tankkiin.

Kiitokset tosiaan osallistujille, mukavaa oli höpötellä ja hypistellä kynsilakkapulloja, mukavasti puolitoista tuntia siinä vierähti :)

Ostokset näyttävät tältä:


China Glaze Pom Pom ja Adore. Tikuilla 2 kerrosta ja päällyslakka. Ensimmäisen kohdalla vissiin aika ohkasia.. :D Oli vähän pähkäilylakka, ostaisiko vaiko eikö. Nättihän se on ainakin. Adoren kanssa ajattelin neuvotella josko hän haluaisi tehdä yhteistyötä leimausten merkeissä. 


Nfu Oh nfu545 ja Orly Samba. Näillä tikuilla poikkeukselliset 3 kerrosta, koska sähläsin. Laitan siis yleensä päällyslakan tikuillekin, parit halpikset on siihen tarkoitukseen laatikoissa. Näitä ennen lakkausrivissä oli seuraavan kuvan cc josta onnistuin nappaamaan päällyslakkaan reippaat shimmerit.. Enkä huomannut ennen kuin oli liian myöhäistä. :D Eli päällimmäiseksi huitaisin vielä kolmannet kerrokset ettei shimmerlakoiksi erehdy luulemaan. Tikkuihin kerrosten määrä on kyllä merkattu, ärsyttää kyllä nyt vähän, tiedä sitten pitäisikö laittaa ihan kokonaan uusiksi. Onnistuin kyllä jotenkin kolhimaankin tuota nufua. Ja pitää nyt muistaa etten lakkaa tikkuja enää tuolla päällyslakalla..


Ja viimeiset, Color Club Hot Like Lava ja Madeiran Indie Polishes Mint Iced Tea. Laavassa on kyllä kimallusta niin reippaasti ettei ihme että tarttuu.. :D Minttujääteen pitäisi olla thermolakka, en ole kyllä varma onko mennyt jo vanhaksi niin ettei toimi, tikkua uitin kylmässä ja kuumassa vedessä jonkun aikaa eikä ainakaan ihan heti toiminut. Kuvia löysin kyllä aika vähän tästä lakasta mutta niistä harvoista päätellen värin muutos on aika hentoinen. Pitää koittaa lakkailla tällä pian, jospa jotain tapahtuisi. Tuommoisenaankin on tosin sievä väri :)
Onko jollakulla näistä kokemusta, onko tuttu merkki tai kestääkö joidenkin lakkojen värin vaihtuminen pidempäänkin?

4 kommenttia:

  1. Kivoja hankintoja ja kiva idea tapailla muita kynsihörhöjä vaihtarien kera =)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpäs kyllä kivoilta nää siun uudet lakat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne, minttulakka on jo kynsillä ja vallan on nätti :) Vaikkei vaihdakaan väriä, tainnu vanhaks mennä..

      Poista

Saa kommentoida!