perjantai 23. toukokuuta 2014

Haaste

Kädet tärisee-blogista viskattiin haasteella, kiitos :)

Haasteen tarkoituksena on siis löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan blogeja, joilla on alle 200 lukijaa.
Haaste on seuraavanlainen:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen haastetulle.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä haastetuille.
4. Haastetun tulee valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Haastetun tulee kertoa kenet on haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa:

1. Olen tajuttoman surkea muistamaan ihmisten nimiä. Välillä ihan hävettää, jos vaikka isommassa porukassa on joku jolle olisi asiaa niin on todella vaikea keksiä miten ilmaisee kenelle sitä asiaa on kun nimi unohtunut.. :D Pakko suunnilleen mennä metrin päähän ja ihan suoraan päin katsoa ettei kukaan erehdy siitä kenelle sitä asiaa on :D Menee melko kauan että opin nimiä, ja harvemmin jos juttelee en opi muistamaan sitä välttämättä ollenkaan. Hyvä esimerkki on naapurit, en muista nimiä millään, vaikka 3,5 vuotta ollaan tässä asuttu. Nyt kun oma ja naapurin lähes samanikäinen tytär alkavat olla leikki-ikäisiä niin on tullut oltua enemmän tekemisissä, lapsen nimi nyt on helppo oppia kun vähän väliä saa komentaa.. :D Ja naapurin äidin nimen taas olen runnonut muistiini väkisin nyt, sekin onneksi tuli kun oma mies kysyi mitäs juteltiin *naapurin(nimi)* kanssa.. Ei tarvinnut alkaa kyselemään nolona et hei anteeks mut mikä sun nimi on.. :D Yleensä tosiaan pitää kuulla nimi moneen otteeseen ja riittävän tiuhaan tahtiin että jää päähän.
Kasvot useimmiten tunnistaa, mutta hyvänen aika jos mun odotetaan esittelevän jollekulle toiselle joku tuore tuttavuus.. :D

2. Isot ihmisjoukot ahdistaa. Joku ulkotila ja riittävästi kyynärpäätilaa on ok, ja jos en ole yksin liikenteessä. Esimerkiksi festarit ja konsertit ei juurikaan kiehdo tästä syystä, ihan liikaa sakkia.
Erityisesti yökerhot ovat ihan kamalia, ryysis, hämärää ja hirveä meteli. En tajua miten sellaisessa paikassa voi viihtyä, kun ei edes kuule omia ajatuksiaan, saati sitten muiden puhetta..

3. Humalatila on mun mielestä epämukavaa. Pieni hiprakka tarpeeksi harvoin on ok, humalassa mua ei näe. Halvaksi tulee, varsinkin kun ostan juomani todennäköisimmin kaupasta, baarit kun ei tosiaan houkuttele. Olen mä siis humalassakin ollut joskus ja ihan useamminkin, mutta enimmäkseen ennen kuin täytin 20. Vanha mikä vanha.. :D En kyllä krapulassakaan ole ollut aikoihin, positiivista sekin :)

4. Luen paljon ja usein. Potterit, Nälkäpelit.. Scifiä ja fantasiaa.

5. Pelaan facebookpelejä, liikaa.

6. Tykkään kierrellä kirppareilla. Nyt on ekaa kertaa oma kirppispöytä vuokrattuna, sitäkin suunnitellu iät ja ajat mutta nyt vasta sain aikaiseksi.. Sekin siksi kun aukesi uusi kirppis paikkakunnalle ja oli hyvä avajaistarjous, ja kyseisessä paikassa henkilökunta huolehtii pöydän siisteydestä. Muuten kun pitäis itse rampata joka päivä, ja ajomatkaa tulisi joka päivä yli 30km..

7. Meikkaan äärimmäisen harvoin, liian vaivalloista sekä meikkaus että meikkien pesu.. :D Pitää olla jotkut juhlat että vaivaudun. 

8. Mun on ollut viime aikoina pakko myöntää itselleni että jääkiekko kiinnostaa muakin vähän.. sen verran että mm-kisoja seuraan. Ainakin eilen pääsi pieni huudahdus kun Suomi teki kolmannen maalin. Silmä kovana en vahtaa mutta suunnilleen koitan pysyä perässä, jotain kommentointiakin saattaa suusta tulla.. :D

9. Väsy päivä, tuossa kun laitoin tytön lounaan jälkeen päiväunille niin ois pitänyt itsekin mennä ottamaan nokoset. Sen sijaan aloinkin kirjoittamaan tätä kun haasteen tulin huomanneeksi.. :D Siinä olikin ne päikkärit sitten kun ipana heräsi. Vastailin siis noihin kysymyksiin ennen tätä ylempää listaa..

10. Minulla on 4 nuorempaa sisarusta. 

11. Enempää en kyllä nyt keksi.. :D

Haastajan kysymykset:

1. Kerro ekoista kynsienkoristelukokemuksesta.
No ennen varsinaista hurahdusta lakkasin sen kerran-pari vuodessa.. Erittäin kömpelösti. Ensimmäinen varsinainen koristelu oli joku oranssihtava punainen johon ripottelin hopeista askarteluglitteriä.. :D Jostain kumman syystä joku jopa kehui niitä töissä :D Olin siis tuolloin jotenkin eksynyt kynsiblogeja selailemaan siskon blogin kautta. Alkuvuodesta 2013, harrastus siis niinkin tuore. Welcome to the dark side, we have glitter.. 

2. Millainen olisi itse suunnittelemasi lakka?
Thermo + melko voimakas lineaarinen hololakka yhdistettynä. Eli vähän pidemmillä kynsillä täydellinen hololiuku ilman että se liuku tarvitsee itse tehdä :D Pinkin sävyillä tai joku minttu-turkoosi :)

3. Mikä on sinun tunnaribiisi?
Hankala. Heitetääs vaikka Maj Karma - Ukkonen
On kyllä ehkä enemmän lemppari kuin tunnari. Tämä oli tuore tapaus kun miehen kanssa alettiin seurustelemaan, ja isäntä tutustutti mut kyseiseen yhtyeeseen. 

4. Mikä on puhelimesi soittoääni?

5. Lempiruoka?
Lasagne, itse tehty. Tää on mun bravuuri. :)
Kesällä kun on hyvä sää, grillisapuskat kyllä menee ohi, paras herkku on ribsit :P Kylkeen itse tehty coleslaw sekä folionyytissä grillattuna vihannesvalikoima, seassa reippaasti yrttejä ja esimerkiksi tuorejuustoa. :) Nuo rehut sopii myös makkaran kanssa, itse tosin syön vain ryynimakkaraa. Kesällä tulee syötyä aika terveellisesti kun noita vihanneksia vetää aina navan täyteen, mulle grillikausi on melkein terveysruokaa :D Tosiaan kun sitä makkaraakaan ei paljoa mene.

6. Oletko siivousintoilija?
Voi kun olisinkin.. :D Ei, en todellakaan. 

7. Montaako kynsilakkaa juuri nyt himoitset?
En oikeastaan yhtään! Ainakaan silleen pakko-saada-nyt-heti-tyyliin. Chinan Strawberry Fields ehkä? Jotain holoja yleisesti ottaen.

8. Onko sinulla tatuointeja?
Ei, ehkä joskus jos saa aikaiseksi, vaikkei nyt mitään hinkua varsinaisesti olekaan. Lasten nimet ja syntymäpäivät ehkä ottaisin?

9. Horoskooppimerkkisi?
Neitsyt

10. Lemppari leffa?
Taas vaikea.. :D Katson tosi vähän elokuvia! Potterit ja  tähän mennessä ilmestyneet Nälkäpelit löytyy ja katsottu useampaan otteeseen mutta kirjat on parempia. Sound Of Music oli lapsena lemppareita. Cast away- tuuliajolla on hyvä, samoin Vihreä Maili. Ja vielä tuli jotain mieleen, Pikku Naisia! Siinäkin tosin kirjasta saa enemmän irti. :)

11. Keräiletkö muuta kuin kynsitarvikkeita?
Aku Ankan taskukirjat tulee ostettua joka kuukausi, vanhoja on sieltä täältä enemmän tai vähemmän, säännöllisesti ostaminen kestänyt varmaan 4-5 vuotta.. Vaikka en osaa sanoa voiko varsinaiseksi keräilyksi sanoa kun ne jäävät ties mihin kaappeihin, hyllyihin ja laatikoihin lojumaan sen jälkeen kun ne kerran on lukenut.. :D Mitään tiettyä numeroa en osaa siis lähteä hakemaan vaikka tietäisinkin omistavani :P Enimmät on kyllä melkein siististi joissain ikean säilytyslaatikoissa, ei missään järjestyksessä.


Olenko tylsä jos en keksi kysymyksiä tai haasta ketään.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida!