perjantai 23. toukokuuta 2014

Minttujäätee

Kirppistapaamisesta ostamistani lakoista ensinnä kynsille pääsi mintunvihreä indielakka Mint Iced Tea. Tämän pitäisi olla thermolakka vaan eipä väri vaihdu. Lienee vanhaksi mennyt.. Olen kyllä ilmeisesti vähintään kolmas kyseisen pullon omistaja että eipä ihme.. :D No, nätti siitä huolimatta, kesäinen raikas minttu kivalla pienellä hologlitterillä, ihan olen hyvillä mielin tätä katsellut vaikkei kärjissä olekaan väri vaihtunut.. Aika nihkeästi kuvia löytyy netistäkään tästä lakasta, yhden blogipostauksen löysin eikä väri kovin paljoa muutu mutta enemmän silti mitä omilla kynsillä.

Omissa kuvissa väri on kyllä enemmän tunkkainen kuin raikas, ei oikein saanut mistään suunnasta oikeaa sävyä lakalle, kuvankäsittelytaidotkaan eivät ole kummoiset niin en osaa oikeanlaiseksi muokata.


Jälkimmäinen kuva sisällä otettu, yritin ihan kunnolla testata toimiiko tuo. Etusormi ja keskisormi uitettu reippaasti kylmässä vedessä, nimetön ja pikkurilli kuumassa, joku pienenpieni ero noissa saattaa olla mutta ei kyllä mitenkään helposti nähtävissä. Saattaa olla että kuvittelenkin koko jutun.


Lakan sävyn pitäisi olla jotain noiden kahden väliltä. Nyt kun vielä yritin ottaa uutta kuvaa näiden lisäksi niin kameran näytöllä jo vääntyi väri vihreästä niin siniseksi että ei taida tämän kuvaamisesta nyt tulla mitään..

Lakkaus otti heti kärkeen hiukan osumaa ja muutenkin jälki aika epätasaista muutama kupla löytyy, luultavimmin tällä kertaa syynä lakkaaja sekä lakkausolosuhteet.. Lakan haju on sen verran voimakas että piti mennä ulos lakkaamaan. Illalla yhdentoista aikaan, valo oli hiukan jo vähissä siis.. :D Ehkä siis voisi testata lakan levittyvyyttä ja niin eespäin paremmin sitten kun näkee lakata :D


Vähän nyt harmi ettei tuo vaihdakaan väriä, mutta toisaalta iskin pulloon silmäni jo ennen kuin edellinen omistaja mainitsi tuota että thermolakka olisi.. Eli ei tuo kai niin vakavaa ole, ja vaihtokauppaa tästä tehtiinkin eli itseltä lähti vain sälää jota en käytä.. :)

2 kommenttia:

Saa kommentoida!