sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Holokelit!

Oi tuota auringonpaistetta! Täällä on kyllä niin kesäinen keli ollut viikonloppuna että nam! Ja luonnollisesti kynsille on tällä säällä saatava holoja! Pääsinpä nyt edellisestä lakkahuutiksesta ostamaani Jaden lakkaa testaamaan kynsillekin. Aika herkku!


Olipa edellisessä kappaleessa monta huutomerkkiä. Hups, no olkoot. Jaden hololakka, Vermelho Surreal siis kyseessä. Kaunis punainen, varjossa jostain kulmasta katsoen tuli mansikka taas mieleen. Ja aikas ihana auringossa! Levittyy melko hyvin, hiukan raitaa ehkä ensimmäisellä kerroksella mutta ei sentään vedä lähde vetämään lakkoja pois kynsiltä jos sattuu sutimaan kahdesti samasta kohtaa. Kolmella kerroksella kuultaa vielä kärjet vähän läpi mutta ei häiritsevästi. Lakan haju kyllä hiukan epämiellyttävä. 


Ihana holoefekti, voimakkain lineaarinen holo mitä itseltä löytyy. Tai no, ei se paljoa vaadi kun niitä on vaivaiset viisi kappaletta.. :D 

Pohjan olin siis lakkaillut eilen illalla, tänään lakkaushaaste-ryhmän aiheeksi ilmestyi ihan sattumalta holot.. :D Johtuneeko lupaavista säätiedotuksista alkavalle viikolle.. Sen verran kyllä lämpöä lupailee että meille ainakin ennustelee ukkostakin siihen sivuun. 


Vähä piti siis keksiä koristelujakin tälle, holoja holon päälle. Olisi voinut jättää pilkuttelun sikseen, nätimpi ilman. Vaikka olisi pelkän perhosen pistänyt.. peukaloissa myös decalit. Saa nyt nähdä jos näitä vielä koettaisi säätää paremmaksi. Tai sotkea.


Jade Vermelho Surreal, Moyra 252 ja 254.


Ja decalit, ihan hyvä laatu näillä! Vähän mietin aina tummempien lakkojen päälle värillisten decalien lätkimistä, jos lakka näkyykin läpi liikaa, mutta ainakaan näistä perhosista ei näy mitään läpi. Irtosi myös nopeasti paperista ja liikkuivat kynnellä niin että suunnilleen ehti asettelemaan haluamaansa paikkaan.

8 kommenttia:

Saa kommentoida!