keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Lisää ostoksia ja hyvä yritys

Kerroinkin eilen tilailleeni vähän sitä sun tätä ja sieltä sun täältä. Eipä kauaa tarvinnut odottaa kun eilen aamupäivällä tehty tilaus löytyi laatikosta tänään. Suomalaisten verkkokauppojen hyviä puolia, ei tarvitse odotella kauaa.. Nämä siis Mimaxilta tilailtuja, menin sortumaan kun Chinan lakat aika hyvässä tarjouksessa.. Ja toisekseen pieni alekoodikin kyseiseen verkkokauppaan löytyi. 


Eli kaksi lakkaa kotiutin, I Herd That ja Liquid Leather. Mustaa nyt tarvitsee aina, ja tuo toinen nyt sattui osumaan silmään kivasti. Monta muutakin ostoskorissa kävi vaan en raaskinut alesta huolimatta enempää ostella.. :D


Alekoodia hyödynsin sitten muissa koristelusysteemeissä. Hyrrä pyöreitä neonvärisiä niittejä ja Pueenin leimauslaatta 73. Näiden lisäksi vielä kynsinauhaveitsi jota en viitsinyt kuvaa laittaa, ja yksi toinen juttu lahjarinkiä varten. Enää yksi paketti lähetettävänä, ohhoh ku mennyt aika nopeasti!

Noita Pueenin laattoja ja niillä tehtyjä leimauksia olen ihastellut vaikka missä ja nyt siis itseltäkin yksi löytyy. Miellyttää tuo yksi iso kuva, ja juuri tämä laatta tuli ostettua koska ruusut ja koukerot on <3!
Täällähän leimaillaankin niin ahkerasti.. Kuka muistaa milloin viimeksi? Niin, en minäkään. Sekin kyllä laatan ostossa oli vähän taka-ajatuksena, että nyt kun löytyy ihana koukerokiemuraruusulaatta niin sitä tulisi tehtyäkin joskus. Kun sehän siinä on ongelmana ollutkin, että en leimaa kun en osaa, enkä osaa leimata kun en harjoittele. Niin. No nyt tosiaan korjasin asian lähes samantien kun sain paketin auki.


No näkeehän sen etten osaa.. :D Otin kyllä Belegwenin mainiosta videosta oppia ja olisi tuo voinut huonomminkin mennä.. Vähän hakusessa tuo puuha tosiaan vielä on, en ole ihan päässyt jyvälle siitä millaisessa kulmassa ja miten kovaa tuota scraperia pitäisi painaa niin ettei mokoma vie kaikkia lakkoja mennessään tai vaihtoehtoisesti jätä puolia niistä jälkeensä. Ja se kuvakin pitäisi oppia vielä saamaan kokonaisena leimasimeen ja siitä kynsille.. :D Leimaukset tehty a-englandin Briar Rosella, jonka siis tietääkseni pitäisi toimia.. 

Ihan varma en ole kyllä siitäkään onko oma leimasimeni vähän turhan kova tuossa videossa näkyvään tekniikkaan.. Voisi kyllä myös hommata sitä puhdasta asetonia, kun ilmeisesti x-tran kynsilakanpoistoaine on liian öljyistä tähän puuhaan. Tai siis tiedän että on, silti pitää yrittää kun ei nyt muitakaan ole tähän hätään.
Ja nyt kyllä aavistan puhuneeni asetonin hankinnasta leimaustarkoituksiin ennenkin.. No, katsotaan jos sitä tällä kertaa jostain ilmestyisi ja maagisesti löytäisin leimausten salat. Palataan astialle siis leimausten merkeissä toivottavasti pian, ois se mukavaa kesällä ihastella hololeimauksia auringossa.

Just joo. Tai sit syksyllä... 

Sanokaa nyt joku että mun leimausten epäonnistuminen johtuu just tosta kynsilakanpoistoaineesta joka on rasvaisempaa kuin Kalkaroksen kampaus.. :D Ehken täysin menetä toivoani. Se olis vähän nihkeetä kun laatikossa on aika lailla monta käyttämätöntä laattaa suojakalvoineen kaikkineen, ressukat olleet yksin hyljättynä varmasti yli puoli vuotta jo.. :D 

4 kommenttia:

  1. Itse oon huomannut näiden pueenin laattojen kanssa, että joskus ne ovat hankalat. Niissä saattaa olla epätasaisuuksia että scraper hyppii tai just vie kaiken lakan. Silloin yleensä vaihdan muoviseen korttiin, jolla pyyhin lakat pois. Ja tuon Briar Rosen pitäisi kyllä leimata. :) Ja tietty jos sulla ei ole tuollaista löllöä stamperia, jolla pystyy suoraan painamaan, suosittelen kyllä leimasimen pyöräyttämistä (kevyesti!) laatalle ja kynnelle. Ei se muuten onnistu. Ja itse en ole onnistunut leimaamaan kunnolla jos käytän kynsilakanpoistoainetta, mutta tiedän niitäkin jotka ovat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus lisäohjeista, uutta yritystä kehiin siis :)

      Poista

Saa kommentoida!