perjantai 16. toukokuuta 2014

Nestlé Shredded Wheat

Buzz vaan! :D Pitkästä aikaa näissä tunnelmissa. Eli olen siis Buzzador ja pääsin mukaan Nestlé Shredded Wheat-BLOG-kampanjaan.

Puhelin piipitti tänään saapunutta tekstiviestiä oikein mainioon aikaan, olin kauppareissulla ja nämä buzzadorpaketit tulevat ihan meidän käyttämän kaupan viereen, pääsin siis heti nappaamaan matkaan testituotteet! Näitä onkin odotettu, tämä kampanja sopii mulle kuin nenä päähän. :)

Omaan ruokavalioon kuuluu melko monena aamuna tai iltana viikosta mysli, maustamattoman jogurtin kanssa. Omissa lempparimysleissä on reilusti marjoja tai hedelmiä. Murojakin syödään silloin tällöin, mutta mielellään näitä edes vähän terveellisempiä vaihtoehtoja, eli täysjyvää ja korkea kuitupitoisuus. Eipä siis ihme että tähän kampanjaan halusin tarttua, täysjyvämuroja marjatäytteellä, kyllä kiitos! :)


Murojen täyte sisältää mansikkaa, vadelmaa ja karpaloa. Sadassa grammassa tuotetta kuituja on 8,2 grammaa, energiaa 346 kcal. Hassua, yleensä on tottunut siihen että mysli on hiukan terveellisempää niinsanotusti, mutta tässä tapauksessa kun vilkaisin nyt kuluvan myslipussin ravintosisältöä niin energiamäärä oli täsmälleen sama, kuitua vähemmän ja sokeria enemmän kuin näissä muroissa. Kuivatuissa hedelmissähän sitä sokeria tosin riittää ettei ehkä pitäisi niin yllättynyt olla.. Voipahan syödä näitä hyvällä omallatunnolla.. :D Ja kyllä meillä puuroakin syödään, yleensä vaan syön itse jotain nopeampaa jos lapsi menee aamusta hoitoon ja syö siellä aamupuuron..  Muistakaahan tekin että puuro on paras aamupala! ;D


Pakettia avatessa ainakin tuli ihan hyvä marjaisa tuoksu. Tuolla kampanjainfoissa luki ihan kyllä välipalaehdotuskin, eli ihan kuiviltaan. Itse en nyt varsinaisesti kuivana näitä hirveästi viitsisi vetäistä, ei ihan niin kostea täyte ole. :D Taitaa tosin olla makuasia, pakettia availlessa vieressä oli 2,5-vuotias innokas apulainen ja hän olisi kyllä syönyt vaikka vatsan täyteen kuivista muroista, taisi kommentti olla nam nam! :D Eipä nuo pahalle noinkaan maistu siis omastakaan mielestä, siis kuivia vaan lähinnä. Tulee mieleen weetabixit, täysjyvävehnäähän nekin lienevät eli kuinkas muutenkaan. Ja kyllä noissa marjatkin maistuu.


Iltapalaksi maisteltu jogurtin kanssa. Maku sinänsä ihan ok, se vaan että itse tykkään myslit ja murot syödä rapsakoina, oli ne sitten maidolla tai jogurtilla. Ja nämä pehmeni vähän turhan nopeasti. Nuo mitkä ripottelin päälle näön vuoksi oli hyviä kun eivät kerenneet pehmetä tuolla jogurtin alla.. :D Täytyy siis jatkossa syödä vaan ihan pieni määrä kerralla niin etteivät sekoitu ja pehmene..  Jos tykkää muroista pehmenneinä tai vaikka niistä weetabixeistä niin varmaan nämäkin maistuu. Maidon kanssa testailen vielä, ja kyllähän nämä syötäviä on muutenkin, taidan silti pysyä myslin suosijana.. Kyllä nämäkin silti syötyä tulee, maistuihan nuo tytölle hyvin ja enköhän miestäkin kehota maistamaan :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostipa mielenkiintoiselta.Harmi kun itselle ei tullu kutsua =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan kiva kampanja, yleensä ku ite tulee aina ostettua ne samat paketit kaupasta, vaihteeks tulee maistettua muutaki :D

      Poista

Saa kommentoida!