tiistai 13. toukokuuta 2014

Ostoksia


Pieniä ostoksia taas. Viimeksi kun tein tilauksen Polishinailsille niin muahan jäi kaihertamaan ne loput Moyran holot, kun kolme kuudesta olin tilannut. Nyt tilanne verkkokaupassa on vähän epäselvä, luulin ensin että koko pulju menee kiinni mutta ilmeisesti se uudistuu jotenkin.. Joka tapauksessa aika paljon aleja ja tyhjennystä tuolla on nyt käynnissä. Tietenkin kävi nyt niin että vain yhtä puuttuvista holoista oli jäljellä. Toivottavasti noita nyt tulee uuteen verkkokauppaan jos semmoinen jossain vaiheessa ilmestyy, ottaisin mielellään ne kaksi vielä.. 
Kaveriksi tälle hololle poimin muutaman aletuotteen.


Moyra holo 252, ja muiden numerot 63, 100 ja 57. Tuo oranssi ei ole kuvassa lähellekään yhtä kirkas kuin luonnossa, oikeasti niin kirkas että ihan häikäisee, hyppää silmille ihan tosissaan, ihana! Noista glittereistä en ole ihan varma. Oli verkkokaupan kuvissa nätimmät.. Onneksi aletuotteista kyse niin ettei hirveän iso vahinko.


Samat tikuilla. 


Lisäksi tilasin siirtokuvia arkin, nättejä! Ei tarvitse leikata muotoon, peukku sille! Toivottavasti käyttäytyy hyvin.


Saattaapi olla että lähtee kiertoon nuo pari glitterlakkaa tosiaan.. 

Josko niistä joku ensi viikolla kiinnostaisi jotakuta, Turussa on alkuviikosta pienimuotoinen kirppistapahtuma jonne olen menossa. Sen verran tuota myytävää muutenkin. Toivottavasti pääsisi useammasta eroon kuin mitä tarttuu matkaan.. :D Facebookissa on tapahtumakin luotu tuolle kirppistelylle..  

2 kommenttia:

Saa kommentoida!