torstai 14. marraskuuta 2013

Aiheen vierestä

Talven tulo teki tepposensa, kädet on rutikuivat. Ja kynsinauhat halkeilee minkä ehtii. Nyt pitää vähän jotain tehohoitoa harrastaa jonkun aikaa, sen verran huonoon kuntoon kerkesi käpälät räjähtää tässä ettei ihmeemmin lakkailu houkuta. Vanhojen poisto vielä vähemmän, kynsivalli tuntuu tulehtuneen yhdestä sormesta.. Eli joo. Onneksi nuo vaaleat pilkkukynnet ovat edelleen melko ok-kunnossa, tosin pientä viilailua täytynee suorittaa kun töissä lohkesi kulma yhdestä kynnestä.
Tulin vaan tosiaan huhuilemaan että hengissä täällä ollaan vaikka hiljaista saattaakin hetken aikaa olla.. :D Viikonlopun yli nyt ainakin annan kynsieni olla, jos saisi ihon nyt edes sen verran välttävään kuntoon ettei ihan joka osumasta tarvitsisi verta valuttaa. No, tuo oli ehkä hiukan liioittelua.. :D

4 kommenttia:

 1. Kannattaa kokeilla oliiviöljy + sokeri tai suola-kuorintaa pari kertaa viikossa. Sokeria käytin ite, koska pelkäsin suolan aiheuttavan kirvelyä. :D Mutta tuolla tavalla kädet ja kynsinauhat on pehmoset eikä yhtään niin kuivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oonkin tehny oliiviöljy-sokeri-sitruunakuorintamössön ite tonne, se on kyllä ihan tehokasta. :) Rasvallakin tarttis vaan läträtä ihan hurjana, töissä kuivuu kädet aika reippaasti.. Toikin yks kohta mikä on tulehtunu ni tökkäsin sen johonki kun se oli tosi kuiva, tuli joku naarmu joka ei nyt halua kunnolla parantua..

   Poista
 2. Suosittelen yöksi rasvausta ja puuvillahanskoja ja laadukkaita rasvoja. Kyllä ne sitten pian paranee kun hoitaa kunnolla ja antaumuksella. :)

  VastaaPoista

Saa kommentoida!