torstai 21. marraskuuta 2013

Lahjaringin neljäs paketti

Kyllä nyt on putki päällä, kolmena päivänä peräkkäin on nyt saanut naputella lahjarinkipostauksia leveä hymy huulilla! :) Tulee kyllä niin hemmoteltu olo, tämänkin päivän paketti on aika herkullinen!


Jännityskin vielä tiivistyi kun olin avannut kirjekuoren, lahjukset kun oli paketoitu vielä erikseen, kivaa! :) Ja tuo kortti on ihana! :D


Ja voi hyvänen aika mitä sieltä löytyi! OPIn Jinx, kaksi arkkia siirtokuvia ja ruusuntuoksuinen kynsinauhaöljy, namimaiskis! 
Tuo OPI on ensimmäinen liquid sand mitä multa nyt löytyy, muita hiekkalakkoja onkin aika sekalainen seurakunta. Tämän yksilön kanssa piti kyllä kaivaa laatikosta vertailukohde, kun näytti aika tutulta sävy, mutta onneksi p2-hiekkalakka Illegal on punaisempi, ja OPIn kultaiset hippuset ovat pienempiä. Lähellä siis silti on muttei missään nimessä liikaa, ja onhan tämä Jinx todella upea! <3 Pitää nyt jossain vaiheessa vertailla kynsilläkin miten paljon eroaa, varsinkin se miten karhea tekstuuri tähän tulee.

Siirtokuvatkin on söpöjä! Tuo toinen ei kynsilakan takaa oikein edes näy, mutta eipä sillä niin väliä ole, kun vähän hankala kuvata valkoisella taustalla olevia valkoisia kuvia.. :D Pari vaaleanpunaista pupua ja siivekästä ilmapalloa, muuten löytyy valkoisia tähtikiekuroita.. :)

Näitä kynsinauhaöljykyniä mulla on pari ennestään eri tuoksuisina, tykkään kovasti, näppärä kuljettaa mukanakin, ja tykkään tuosta siveltimestä. Ja tämä on kyllä ihanan tuoksuinen! <3

Kiitos siis kovasti taas, tämän päivän paketin minulle lähetti inkivaeaeri! :)

8 kommenttia:

Saa kommentoida!