tiistai 5. marraskuuta 2013

Jokaisella pilvellä on hopeareunus

Tämän viikon aihe lakkaushaaste-ryhmässä on harmaa. Ensimmäinen reaktio tähän oli kyllä luokkaa voi ei, ei mulla ole harmaata kynsilakkaa. Ja hopea tuntuisi tässä taas vähän sääntöjen kiertämiseltä... Mutta keksihän tämä nero että onhan tuolla mustaa ja valkoista... :D Sekoittelin siis itselleni harmaan frankenin. Laatikossa lojui sopivasti myös pieni pullollinen mode4u-merkkistä lakkaa jota en suunnitellut todellakaan kauhutarinoita luettuani käyttämään. Jotain askarteluita varten se on tuolla ollut, nyt sitten tyhjensin ja putsasin tuon pullon.
Tai tässä on nyt melkein kaksikin harmaata frankenia, alinna on ensin vaaleampi harmaa sekoitus, johon lisäsin mustaa parin lakkakerroksen jälkeen. Hassusti erottunut tuolla pullossa värit. Frankenkerrosten seurana on nyt kuitenkin se hopeakin, Dependin 223.


Niin, jos jostain syystä otsikko ei sytytä valoja niin harmaan sävyistä tuli mieleen pilvimanikyyri.


Tulihan taas yllättäjälakkaus tehtyä. Harmaa ei värinä ihmeesti sytytä, eikä pilvimanikyyrikään lemppareihin lukeudu. Mutta näistähän tuli ihan kivat! Parempikin voisi olla, mutta tuon frankenin suti oli ärsyttävän kova, oli hankala saada ensin se tasainen kerros alimmaista väriä, ja sitten vielä nuo päällimmäiset pilvet.. Onneksi Seche Vite vähän tasoitti tilannetta. Tuo tummanharmaa on varsinkin epätasainen.. No mutta silti, jos ei ihan läheltä tihrusta niin kyllä näitä nyt katselee yllättävänkin mielellään. :)

14 kommenttia:

 1. Nuo värit sopii tosi hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
 2. Nätin näköisiä molemmat versiot tuosta frankenista ja kivat kynnet olet niillä saanut aikaan. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat ja tosi onnistuneet! :)

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija täällä! :) ihanat kynnet oot tehny. Mä en oo vielä koittanu pilvimania, täytyy jossain vaiheessa itsekin koittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tervetuloa, kiva kun liityit! :)

   Poista
 5. ensin harmaa ja pilvet kuulosti jotenkin masentavalta, mutta näähän on oikeen kivat, eikä laisinkaan masentavat.Päinvastoin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, niissähän on ne hopeareunat.. :D Kiitos!

   Poista

Saa kommentoida!